2013.02.04

Tetszik/Nem Tetszik? - Tavaszi Louis Vuitton táskák

HeStyle | 2013.02.04 18:50 | Szólj hozzá!


A legendás francia divatház, a Louis Vuitton 2013-as tavaszi/nyári kollekciója teljesen új vizekre evez.
Ezt akár szó szerint is lehet érteni, hiszen a kínálatot az elejétől a végéig átjárja a tengerész stílus: a horgony motívumok, az anyaghasználat vagy éppen a hajózásnál használt kötelek rengeteg helyen visszaköszönnek a kollekcióban. Ezek mellett új és fiatalos színek, valamint fazonok is debütáltak 2013-as tavaszi/nyári kínálatban: sok helyen találkozunk a neon zöld, sárga és narancssárga színekkel, melyeket helyenként új fazonokkal is társítottak. Talán az egyik legérdekesebb újítás a többféle hátitáska, melyek eddig nem igazán voltak meghatározóak a Louis Vuitton-nál, de ez most mindenképpen változni látszik: A hátitáskák főként sötétkék és barna damier stílusúak, melyeken szintén találkozunk élénk árnyalatokkal is.
Összességében, kiegészítők terén nekem még mindig az egyik legnagyobb kedvencem a Louis Vuitton és ez az idei kollekciót látva sem változott.

A 2013-as tavaszi/nyári kampányról és kollekcióról itt, itt és itt írtunk korábban.

Nektek mi a véleményetek a 2013-as tavaszi/nyári kollekció táska kínálatáról?
Tetszik vagy Nem Tetszik?

LVTAS0.png

LVTAS1.png

LVTAS2.png

LVTAS3.png




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr985062334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása