2018.01.22

6 DOLOG, AMIT IMÁDNAK A NŐK EGY FÉRFIN!

RekaLukacs | 2018.01.22 6:00 | 21 hozzászólás


Igaz azt mondják, hogy ne ítélj meg egy könyvet a borítója alapján, mi azért még is szánnánk egy kis figyelmet arra  bizonyos első benyomásra.

Valószínűleg odafigyelsz megjelenésedre, hiszen minket olvasol. Abban is biztos vagyok, hogy van saját stílusod és senki kedvéért nem viselnél olyat, ami nem passzol az egyéniségedhez.  Azért a ’senki’ egy picit mégis csak túlzás, hiszen a gyengébbik nem elkápráztatásért sok mindenre hajlandó, még a leghatározottabb férfi is. A magabiztosság szuper, mellé még egy tudatosan összeválogatott gardrób és kész is a tökéletes csomag. A többi már csak a lehengerlő sármodon múlik.

Egy kis női közvélemény kutatás után, összegyűjtöttük nektek azokat a ruhadarabokat, kiegészítőket amelyek nem hiányozhatnak a ruhatáradból ha igazán csábítani akarsz.

Tehát mit tartanak a nők a legvonzóbbnak egy férfin?

#1 Gondosan kiválasztott, ápolt arcszőrzet

Ebben az esetben általánosítani nem igazán lehet, hiszen tudjuk hogy a nők bonyolultak. Valaki imádná a rosszfiús borostád, a másik el sem tudna képzelni a bajuszod és szakállad nélkül. Egy biztos egy jó borbély a legjobb barátod.

Mindig figyelj arra, hogy megfelelően ápold az arcszőrzeted és kérlek, ne érezz magadban ellenállhatatlan késztetést arra, hogy szakálladon éld ki a kreativitásod. Bízd ezt inkább a szakemberre.  Jó hír, hogy igaz a test és arcszőrzet mindig is a férfiasság egyik erős kifejezőeszköze volt, most még inkább virágkorát éli a szakállviselés.

#2 Óra

Mindenki ismeri azt a különleges érzést, mint amit egy márkás, egyedi óra viselése okoz. Egy óra presztízst, magabiztosságot, határozottságot és erőt sugároz. És természetesen ezt a nők is megérzik. Fontos viszont, hogy tudatosan az egyéniségedhez illően válaszd ki órádat. Ügyelj a stílusok harmóniájára, például, a kedvenc sportos órád nem igazán jó választás a legújabb öltönyödhöz.Hot tipp: Ha a napokban tervezed megvenni életed első komoly óráját, mi a minimalista stílusra esküszünk. Mindenhez felveheted és egyszerűen csak szuperül néz ki.

#3 Megfelelő cípő

Ha jó érzéked van a cipőválasztáshoz, akkor nagy előnyben vagy a többi férfival szembe. Hiszed vagy sem, a cipő az egyik első helyen szerepel azoknak a dolgoknak a listáján, amit egy nő megvizsgál egy férfin az első találkozás alkalmával.  Bizonyosodj meg arról, hogy mindig alkalomnak és időjárásnak megfelelő cipőt válassz.

#4 Öltöny szett

Nincs is annál vonzóbb a nők számára, mint egy öltönybe bújtatott férfi. Természetesen a hivatásodtól függően, meglehet, hogy minden nap öltönyt viselsz. Ebben az esetben ez neked már teljesen természetes és nem is gondolod, hogy ez milyen hatást vált ki a gyengébbik nemben. Ha viszont ritkán kerül sor arra, hogy öltönybe bújj, akkor ha egy kicsit szemfüles vagy hamar észreveszed munkatársaid, barátaid tekintetét rajtad. Az öltöny soha nem megy ki a ’divatból’. Régen is és ma is az egyik legférfiasabb viselet. Így hát szeresd az öltönyöd.

#5 Felgöngyölítet ingujj

Nem elírás, jól látod. A felgyűrt ingujj is a lista egyik szereplője. Nem is gondoltad volna, hogy mekkora ereje van a számodra csak és kizárólag a kényelmet szolgáló mozdulatnak?!

Ingben vagy, ami magabiztosságot, férfiasságot és eleganciát sugall, és ha ezt kombinálod egy felgyűrt ujjal, több ok miatt is hódítani fogsz.
1. Kivillantod izmos alkarodat.
2. Azt az érzetet kelted, hogy éppen valami nagyon férfias munkán vagy túl.

#6 Kötött pulcsi inggel

A téli hónapokban a boltok tele vannak, kötött pulcsik végtelen variációival. A kényelmet, otthonosságot sugárzó pulcsi egy elegáns inggel kombinálva, kifinomult ízlésről árulkodik. A nőknek jó szemük van a divathoz és már messziről ’kiszagolják’ ha egy férfi is képben van az igényes külső tekintetében.

Szerezd be a felsorolt darabokat és biztos a siker.
Szponzorált cikk!

►►►►

Kövess minket a Facebook oldalunkon is!




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr9013506921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Up! 2018.01.23. 10:06:13

Pedig nem rossz ez az írás.
De lehetett sejteni, hogy mindenki jobban ért a stílusos öltözködéshez. Aztán meg lehet szörnyülködni az utcán. :)

lyken 2018.01.23. 10:09:08

A fentiekből szinte semmit nem csinálok. Viszont egy sima galléros teniszpoló, hozzá baseball sapkával, meg a kabrióm ledobott teteje is hozza a cikkben leírt női imádatot. :)

lyken 2018.01.23. 10:14:36

@Up!: Az írás tényleg jó, de a női oldal egy része által elvárt stílusról szól és nem arról, hogy mit keresnek az átlagnők egy átlag férfin. Ez egy női magazinokat vásárolgató álmodozó hölgy plázaboy igényeit írja le.
Valamiért manapság nem polcorrect dolog bevallani, hogy a zsetont jeleit kutatja mindenki akár férfi, akár nő, mert ez az alapja annak, hogy képes legyen az illető gyerekeket nemzeni és el is tartani őket. Pedig a tudásra alapuló lóvé nem szégyen.

lyken 2018.01.23. 10:17:30

@Denise Hogyisdugják: A "szerintem"-et felejtsd el, ténylegesen így van, egy 10 éves Barchetta is elég. Borostásan, fésületlenül, 3000 forintos órával is megnéznek. :D

Up! 2018.01.23. 10:18:55

@lyken: Ja igen. Ez utóbbiban egyet értünk!

Segna 2018.01.23. 10:20:21

@kameraman: "szerintem a nők pont a Panerait nem tartják szépnek vagy szexinek. A butábbja a Rolexet ismeri, esetleg az Omegát, mint az "olcsó Rolex".
Szerintem rossz nőket ismersz! ;-)
Nekem sem jön be a Panerei, inkább a Breitling, vagy a Zeppelin. Itt is érvényes ami a könyvekre, nem attól jó egy óra, hogy a legdrágább és/vagy a legújabb.
Én azt mondanám, hogy valamilyen módon különleges, egyedi testre szabott legyen az az óra.

Up! 2018.01.23. 10:24:40

@Segna:Nekem sok órám van, de amelyik eddig a legnagyobb csodálatot kiváltotta, annak nem mertem megmondani az árát! (Bőven 10 ezer alatt :))
Persze szakavatott szemek gyorsan észrevették a turpisságot, de őket meg lekenyereztem másnap egy másik órámmal! :)

Segna 2018.01.23. 10:27:48

@Dan da Man: Magadat hova sorolod? Miért olvas ilyet egy ilyen mélyenszántó emberi lény, mint te? Te miért nem a levest osztod a Blahán?
Valahol el kell kezdeni. Ez a cikk esetleg a kora huszonéves lányoknak szól, hogy mire ügyeljenek egy férfi megjelenésén. Igen, sajnos nem mindenki hozza ezt otthonról, sem mintát nem lát, sem anya nem okította olyasmire, hogy "Fiam, az ápolatlan, borotválatlan férfi, másutt is az, és másban is igénytelen."
Vagy azt, hogy egy drágább, igényes óra azt is jelzi, hogy a férfi beosztja a keresetét, nem játssza/issza/kurvázza el, a napi kiadásokon kívül ilyesmire is telik neki.
Most jön az, hogy a nők milyen k*va anyagiasak. A nőknek azt is mérlegelnie kell, hogy a leendő utód mennyire lesz biztonságban, vagy ő míg a leendő utód miatt sebezhető, védtelen (a XXI. sz-ban leginkább már csak anyagilag) akkor kire számíthat.

Segna 2018.01.23. 10:39:40

@Hiszékeny Úr: "Öltözz playboynak = legyen zsetonod = lesz nőd"
Az öltöny-szett (OFF hülye kifejezés nem tudom honnan vette a blogger, hiszen ami öltöny, az minimum nadrág+zakó, ami külön van az meg nem öltöny, de spongyát rá!OFF)
szóval az öltöny szetten kívül, a többi nem csak a gazdag és zaraboy divatbolond pasikra vonatkozott.
1. ápolt arcszőrzet - ez miért is divatbolondság?
3. megfelelő cipő. Nem azt írta, h drága olasz bőrtalpú, hanem, hogy megfelelő. Pl. ne vegyen valaki a saját szintjén elegáns ruhához surranót vagy tornacsukát. Tudsz ezzel vitatkozni?
5. felgöngyölített ingujj - ez mennyiben playboyság?
6. kötött pulcsi - ebből is van 1990 Ft.-s is, tehát ez sem gazdagék kiváltsága.
Van egy olyan érzésem, hogy az öltöny és az óra beindította a zsigeri ellenkezést (az egyiket a ffiak jó része rühelli, a másikat meg drágállja) és onnantól a blogger hülye p*csa, és kész.

kameraman · http://nagytotal.blog.hu 2018.01.23. 10:42:53

@Segna: te mint nő, vagy férfi nyilatkozol most? És hogyhogy Breitling vagy Zeppelin? Az egyik egy alsóközép svájci, a másik egy olcsó német zsáneróra, kb 10x-es az szorzó árban, minőségben és presztízsben.

Up! 2018.01.23. 10:48:14

@kameraman: És még a Zeppelin kb. 5-10X olyan árú, amit a magyarok többsége elfogadhatónak tart.

Hiszékeny Úr 2018.01.23. 10:53:12

@Segna:
"1. ápolt arcszőrzet - ez miért is divatbolondság?"
Nem konkrétan erre értettem a divatbolondságot. Inkább a ruhákra és egyéb kellékekre.
"3. megfelelő cipő. Nem azt írta, h drága olasz bőrtalpú, hanem, hogy megfelelő. Pl. ne vegyen valaki a saját szintjén elegáns ruhához surranót vagy tornacsukát. Tudsz ezzel vitatkozni?"
Aha, ja. A képeken is pont olyan volt, ami ezeröccá'-ba kerül a kínaiban.
"5. felgöngyölített ingujj - ez mennyiben playboyság?"
Ménem húz rövid ujjút, ha már úgyis feltűri? Margit, noooormális :-)
"6. kötött pulcsi - ebből is van 1990 Ft.-s is, tehát ez sem gazdagék kiváltsága."
Igen, azzal az 1990-essel meg pont nem fogsz úgy kinézni, de mindegy.
"Van egy olyan érzésem, hogy az öltöny és az óra beindította a zsigeri ellenkezést (az egyiket a ffiak jó része rühelli, a másikat meg drágállja) és onnantól a blogger hülye p*csa, és kész."
Én egy szóval sem mondtam, hogy a blogger hülye picsa (valaki írt kb. valami ilyesmit, de az nem én voltam). Csak leírtam a véleményem, ahogy te is. Nincs itt probléma. Erről szól a kommentelés. És most nem trollkodásról beszélek.

kameraman · http://nagytotal.blog.hu 2018.01.23. 10:57:16

@Up!: ne viccelj, a top Zeppelin, automata kronográf stb sem több, mint 120e forint. Nem hiszem, hogy ennek a 10-20%-a lenne a lélektani határ.

Up! 2018.01.23. 11:04:07

@kameraman: Inkább 150-160 eFt. És ne feledd az átlag kereset Magyarországon 200 és 300 között van. Inkább értelmezd úgy, amit írtam, hogy átlag magyar viszonylatban a Zeppelin nem olcsó óra. Ettől még igaz, hogy az órák világában a Zeppelin olcsó márka.

Fülig José 2018.01.23. 11:11:34

@Segna: "Vagy azt, hogy egy drágább, igényes óra azt is jelzi, hogy a férfi beosztja a keresetét, nem játssza/issza/kurvázza el, a napi kiadásokon kívül ilyesmire is telik neki."
te tökéletesen hülye vagy.

arabok balrol 2018.01.23. 11:27:40

ciganyok szoktak fuxszal, oraval, kocsival menozni.

Orbannak semmilyen oraja nincs megis minden no ot akarja, pedig meg szotyizik is.

Plumper_ 2018.01.23. 11:48:12

a PÉNZ, amit imádnak a férfin.

Hiszékeny Úr 2018.01.23. 12:27:30

@lyken: jó lehet egy cikk ami, - idézlek - egy női magazinokat vásárolgató álmodozó hölgy plázaboy igényeit írja le? Akkor valóban lehetne jó, ha nem általánosítana. Én tudom a helyén kezelni a dolgokat, de lehet, hogy sok fiatal ezeket be is kajálja, és szarul érzi magát, hogy ő nem járhat menő zakóban, high-end cuccokkal felszerelkezve. Szóval szerintem ez kifejezetten káros. Azt viszont mégsem írhatja a poszter, hogy csórók, ez nem nektek szól. Tehát mégiscsak jobb lett volna, ha a poszt helyett megy levest osztani a Blahára :-).

Up! 2018.01.23. 13:25:05

@Hiszékeny Úr: Semmi ilyet nem írt a blogger, amit bele próbálsz itt magyarázni.

Szarazinda 2018.01.23. 15:28:01

Hát ez biztos így van, egyet is értek nagyjából a felsorolással, de azért egy-két dolog kissé túlzó. Pl. az óra, azért nehogymá az annyit számítson.

Én ezekből szinte soha, semmit nem tartok be, de ezzel együtt azért elég sikeres, ha nem is kivételesen sikeres vagyok a nőknél. A sárma, a humor, a jó duma bőven működik.

whoamiohmy 2018.01.23. 21:28:56

Én eddig összesen EGYETLEN videót láttam, ahol őszintén, analitikus igénnyel, a legapróbb részletekig leírják, hogy VALÓJÁBAN mi vonzza szexuálisan a nőket (hogy ha sok pénzed vagy előkelő társadalmi státuszod van, rád repülnek, az szerintem nem testi vagy lelki vonzalom, hanem aranyásás, de nem tagadom, hogy ezzel is lehet csajozni - sőt, megkockáztatom azt is, hogy a kapcsolatok többségében valamilyen érdek és nem valódi testi-szexuális vonzalom a fő motívum).

Íme:

www.youtube.com/watch?v=EFnJMPQow7A&index=1&list=LLQICQwKPcOQi3WpHUXZBM0w

Több részes a sorozat, ha valakinek tetszett az első rész, javaslom a többit is. Kíméletlenül őszinte és tudományosan precíz.
süti beállítások módosítása