2012.07.03

Louis Vuitton 2013 tavasz/nyár: A kollekció közelebbről!

HeStyle | 2012.07.03 16:00 | Szólj hozzá!


Tegnap már bemutattuk a Párizsi Divathét keretein bemutatott 2013-as tavaszi/nyári Louis Vuitton kollekciót és ahogy azt ígértük, külön posztban is foglalkozunk a kínálattal és a kiegészítőkkel, hogy minél részletesebben megismerhessük a jövő nyári darabokat.
A kiegészítők közül a legtöbbeket bizonyára a táskák érdeklik, melyek igen sok újdonságot tartogatnak:
Az új színek (neon zöld/sárga és narancssárga) mellett néhány újabb fazon is bekerült a kínálatba, a kollekció egyik nagy újdonsága pedig az elég nagy számban szereplő hátitáskák, melyek úgy látszik, hogy a 2013-as szezonban is folytatják hódító útjukat a divat világában. A Louis Vuitton hátitáskái sötétkék és barna damier stílusúak, melyeket élénk neon színekkel társítottak.
Az egész kollekciót és a kiegészítőket teljesen átjárja a tengerész stílus is, a horgony motívum, az anyaghasználat vagy a kötelek sok helyen visszaköszönnek, mint például a cipőknél, kitűzőknél vagy a táskáknál. Összességében ez a kollekció kicsit sötétebb és komolyabb, mint a korábbiak, de az élénk színek, új fazonok és különleges megoldások nagyon jól kompenzálják ezt. 
Bár a jövő nyári kollekció ruhadarabjaiért nem annyira rajongok, mint például az előző szezonban, de a kiegészítők engem ismét elkápráztattak, nagyon tetszenek!

Nektek mi a véleményetek?

LVRE1.jpg

LVRE2.jpg

LVRE3.jpg

LVRE4.jpg




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr264625989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása