2018.02.28

NYAKKENDŐ KALAUZ AVAGY, HOGYAN VISELD ŐKET!?

RekaLukacs | 2018.02.28 5:33 | 12 hozzászólás


Mert, minden srácnak jól áll kortól függetlenül és csak dobhat rajtad. Na de hogyan is viseld tökéletesen. Erről fog szólni ez a cikk, görgess, tovább megéri.

Természetesen vannak olyan szituációk és események melyek, megkövetelik még a „leglazább” férfitól is a nyakkendőviselést. Vegyünk például egy fontos állásinterjút, vagy egy esküvőt ezeken az eseményeken muszáj feltenned, ha a legjobb formád szeretnéd nyújtani. Még akkor sem, ha utálod a nyakkendőket és szöges ellentétben állnak a stílusodtól ezeket az alkalmakat nem tudod kikerülni.

Úgyhogy ideje felkötni azt a bizonyos nyakkendőt fiúk! A kérdés az az, hogy mi a tökéletes nyakkendőviselés titka. Megpróbáltuk összegyűjteni nektek, hogy mire figyeljetek oda a választásukkor és a hordásukkor is. Íme.

Sokan közületek azért ódzkodnak a nyakkendőktől mert  úgy érzik, hogy úgy néznek ki mint a nagyapjuk vagy egy 13 éves kisfiú aki éppen a ’bar mitzvah’-jára igyekszik. Ennek pedig higgyétek el csak egy oka van, mégpedig a rosszul kiválasztott nyakkendő.Tehát fiúk ideje jobb nyakkendőkre váltani.

Kedvetekre válogathattok, a csíkos, kockás, vékonyabb, vastagabb,  vagy most kapaszkodjatok meg a kötött nyakkendők közül. Az első fontos szabály, hogy megfelelő, divatos, és a szetted többi részéhez passzoló nyakkendőt válassz.

 A lényeg, hogy ne essetek túlzásokba a minták terén.
Aranyszabály, ha az öltönyöd vagy az inged mintás, akkor a nyakkendő legyen egyszínű.
Viszont ha letisztult egyszínű az öltönyöd, akkor nyakkendőben lehetsz egy kicsit merészebb. És ez persze igaz a casual és smart-casual szettekre is. Nem kell kivárni a különleges alkalmat a nyakkendőviseléshez, bátran viseljétek őket hétköznap is es lazább szettel.

Hot Tipp: Egy egyedi és különleges nyakkendővel, mindenki tekintete rád fog szegeződni.

 

 




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr1513552663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Duplaxiii 2018.02.28. 11:54:45

Semmi gond, csak egy maradt le!
Hogy "Szerintünk..."
A többi innentől lényegtelen, mert mit és hogyan kell, az agész életben alap, hogy ezeket nem egyesek írják elő.
Ha van véleményük, akkor használni kell a "Szerintem", "A véleményem szerint" és a többi intelligencia-alapokat is.
Egy blog nem jogosít fel senkit a kinyilatkoztatásra.

Duplaxiii 2018.02.28. 12:06:37

Engem ez a divatvilág, ezek a sztájlisztok tevékenysége megnevettet. Hiszen egy full marketing alapú dolgot akarnak úgy eladni, hogy az ellenkezőjét hazudják a végső céljuknak.
Gondoljunk bele! Mi itt a lényeg?
Hogyan hord a nyakkendődet, hogy ideális, trendi, különleges legyél.
Miközben ha az emberek megfogadnák a tanácsokat, akkor a világ egy komplett egységes, fakocka-jellegű férfiakból állna, azaz semmiféle egyéni, egyedi és a többi nem jöhetne szóba.
A divat és a "papjaik" az individualizmusra hivatkoznak, közben kötelező konformizmust hirdetnek!!!
Nem aranyos?
Egy nőnek hirdetik a mindenkinél szebb egyedi cuccokat, azoknak anőknek, akik felvágják az ereiket, ha még más is hasonlóban jelenik meg.
De a divat, a sztájlisztvilág meg erre "utasítja" az ÖSSZES nőt.
Mi lenne, ha tényleg megfogadnák a kötelező előírásokat..?
Valójában az emeri alap az individualizmus, a sztájliszt meg marketinges, akinek ezt el kell tüntetni az emberekből, mert csak egy konformista fog utasításra vásárolni, fogyasztani.
Szerintem (látod, ideírom: szerintem) akkor kell nyakkendőt hordani, ha nem divat és akkor nem, amikor divat.
Na AKKOR leszel egyedi, különleges, érdekes, és az sem fog számítani, hogyan hordod, ha hordod.

totii 2018.02.28. 19:22:00

Most tényleg ez egy poszt? Éppen a virágmintás nyakkendőnél járok, tekerek egyet, és vége? Azt hittem lesz legalább néhány ötlet, hogy hogyan kösd meg, milyen típusú csomók léteznek, vékony-vastag kérdéskör, a hosszra vonatkozó megállapítások, valamint a kis különc csokornyakkendőről is pár szó. Ehhez képest arról szól az egész "poszt", hogy milyen fasza egy mintás nyakkendő. Gratulálok! De legalább megtudtam, hogy nem csak az Andrássy útra, hanem pár utcával arrébb is jártok.

A Lesből Támadó Ruhaszárítókötél · http://www.planetside.blog.hu 2018.03.01. 12:54:42

@rnz: Nem csak a cikk szánalmas, hanem az is, hogy az összes olyan hozzászólást törölte, ami a helyesírását ekézte, de a helyesírási hibákat nem javítja.

Ja, és közben a stílusról blogol.

rnz 2018.03.01. 13:11:12

Nekem azt a hozzászólásomat törölte, amiben arra hívtam fel a figyelmet, hogy csak épp a valóban fontos dolgokat felejtette el, mint nyakkendő hossza, a megfelelő nyakkendő és csomó kiválasztása az inghez és így tovább. Kész röhej. Gondolom majd ezek a hozzászólások is repülnek, hogy Rékácskának meg legyen a nyugalma.

totii 2018.03.01. 13:32:39

@rnz: gondoltam nem csak a blogger helyesírásába kötök bele, azt úgy is törli :) (pedig egyszer összeszedtem az összeset - nem volt hála érte :( )
Súlyosabb probléma, hogy továbbra sincs meg a célközönség. Aki szeret nyakkendőt hordani, nem innen fog tippeket kapni (nincs is mit), aki meg nem, nem fog szórakozni vele.

2018.03.08. 07:36:02

Réka, b+, szedd már össze magad! Ez mi? Legalább a nyakkendő hosszáról írtál volna, 1-2-3 általános kötési módszerről... arról nem is beszélek melyik nyaktípushoz, milyen csomó illik. Szerintem ezekről halvány lila gőzöd sincs. Melyik olasz divat blogoldalról ollóztad ezt össze, mi? :D

samot1 2018.03.19. 08:08:47

Megérkeztem,de minek?Van egy téma:Nyakkendö,na pont ehez nincs hozzàszolàs!Kritika annàl több!
A helyesiràsrol,csomokrol,stb..stb.Okosabbak mindenhol,mindig vannak!Ez természetes!Ami nincs az a joindulat!Gratula a hozzàszolok többségének!

Ps.mielött megkapnàm az okositàst:NINCS hosszu ékezetem a billentyüzeten!Elöre is köszönöm a megértést!
süti beállítások módosítása