2012.07.02

Párizsi Divathét képekben: Louis Vuitton 2013 tavasz/nyár

HeStyle | 2012.07.02 11:06 | 1 hozzászólás


Milánó után máris javában zajlik a Párizsi Divathét, melyen a legnagyobb divatházak mutatják be azt, hogy milyen kollekcióval várják a vásárlókat a 2013-as nyári szezonban.
Képes beszámolósorozatunk első részét a Louis Vuitton 2013-as tavaszi/nyári kollekciójának divatbemutatójával kezdjük. A legendás francia divatház a jövő nyári szezonra a korábbi éveknél sokkal fiatalosabb, merészebb és kevésbé elegáns kollekcióval készült, emellett pedig változatos színek, minták és fazonok jellemzik a kollekciót, melyet a tengerész stílus ihletett meg leginkább. A Kim Jones stílus igazgató "felügyelete" alatt készült kollekció fekete, fehér és barna árnyalatait helyenként az élénk sárga szín töri meg, mely mind a ruhadaraboknál, mind pedig a kiegészítőknél megjelenik. A kollekció összeállításaiban időnként megjelenik a Louis Vuitton vitorlás kollekciójára, a Cup Collection-re jellemző stílusvilág és anyaghasználat is, melyek még jobban erősítik a szinte teljes kínálatot átható tengerész stílust. Összességében mégis úgy érzem, hogy a 2013-as Louis Vuitton kollekciónál láttunk már sokkal jobbat is a divatháztól, számomra nincs benne egy kiemelkedő összeállítás sem, bár ez lehet, hogy csak a divatbemutatóra összeállított szettek miatt van így. 
Természetesen legtöbben a kiegészítőket (főleg a táskákat) figyelik a Louis Vuitton kollekciónál, 
melyek most is ígéretesnek tűnnek. Ezekkel egy külön posztban foglalkozunk majd!

Nektek mi a véleményetek?
Hogy tetszik a kollekció?

lvnuu01.jpg

lvnuu2.jpg

lvnuu3.jpg




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr354623513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vaczkor 2012.07.02. 16:38:27

Érdekes a fekete rövidnadrág+zakó kombó. Tetszik. :)
süti beállítások módosítása