2012.05.18

Trendkörkép: Színes zakók

HeStyle | 2012.05.18 14:40 | 1 hozzászólás


A Trendkörkép rovatunk újabb részében ezúttal az idei tavaszi és nyári szezon egyik főszereplőiről, a színes zakókról lesz szó. A zakók úgy általában fontos kiegészítői egy férfi ruhatárának, jó ha akad legalább egy sötét színű darab, amelyet alkalomra vagy akár a hétköznapokra is fel lehet venni. Inggel és pólóval is remekül mutatnak és egy kevésbé elegáns összeállítást is rendkívül fel tudnak dobni. Most viszont nem a "basic" színű zakókról, hanem a színes darabokról lesz szó, amelyek néhány éve jelentek meg, de kétség kívül ebben a szezonban lettek a legsikeresebbek. Korábban főleg inkább a nőknél volt többségben, de most már nehéz elmenni olyan üzlet mellet, amely ne kínálna a férfiaknak is élénk és vidám színű zakókat. A választék nagy, a pasztelesebb világoskék és bézstől kezdve a már-már rikító sárgáig, zöldig vagy éppen narancssárgáig.
Farmerrel, fehér nadrággal remekül mutatnak, de a bátrabbak akár egy másik élénk színű nadrággal is kombinálhatják. Nincsen szabály, a jelszó idén úgyis a "színre színt", bár a zakó alá azért ne vigyük túlzásba a színeket és mintákat, elég ha a nadrág és a zakó más-más színű.
Most következő összeállításunkban az Asos.com, a Topman és a Zara kínálatából szemezgettünk néhány színes darabot, de a határ a csillagos ég, idén rendkívül nagy a választék a boltok kínálatában.

Nektek mi a véleményetek?
Hogy tetszenek a színes zakók?

Nézd meg a Trendkörkép korábbi részeit is:




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr624524403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

geucsa 2012.05.21. 11:19:57

Nagyon tetszenek. A bordó asos pont olyan, mint az érettségi öltönyöm. :) Akkor az volt a divat. Még megvan és jó is rám. :)
Azért egy outfit nagyon nem tetszik.A montázsban a legelső kép: napszemüveg, piros zakó, kék mellény, kilógó ing, beige nadrág. Az úgy egész gusztustalan.
süti beállítások módosítása