2012.05.10

Trendkörkép: Shortok

HeStyle | 2012.05.10 14:15 | 2 hozzászólás


Közeleg nyári szezon és vele együtt a jó idő, ilyenkor bizony nem mindenki tud megmaradni a hosszú nadrágban és rövidnadrágra vált át, hogy kicsit könnyebben elviselhető legyen a meleg.
Ebből az alkalomból mai trendkörképünkben a shortokat vesszük kicsit jobban szemügyre, melyek az fontos kulcsszereplői a nyári trendeknek és ez idén sem lesz másképpen: rengeteg fajta, fazonú és színű darab közül válogathatunk.
Idén újdonság, hogy minden eddiginél több az élénk színű short, a szivárvány összes árnyalata megtalálható a kínálatban, de emellett kedveltek a farmerből készült és mintás darabok is. A shortok viszonylag könnyen hordhatóak és variálhatóak, szinte mindennel jól néznek ki, legyen az egy póló, ujjatlan felső vagy egy ing, arra viszont érdemes odafigyelni, hogy ha mintás a nadrág, akkor a felső inkább valami egyszerűbb darab legyen és ez persze fordítva is igaz.
Most következő összeállításunkban tehát a shortok a főszereplők, a fotókon látható darabokat a Magyarországra is szállító Asos.com webáruházban találtuk, ahol hatalmas választékban találni rövidnadrágokat.

Nektek mi a véleményetek?
Milyen fazonú, színű shortokat hordtok a nyáron és milyen felsőkkel?

 




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr204500173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

geucsa 2012.05.10. 15:40:13

A street style képek sokkal jobbak. Szeretem a rövidnadrágokat, de a munkahelyemen sajnos nem engedélyezett. Egyszer majdnem hazaküldtek, mert abban jöttem. Még nem tudtam a dress code-ot. :-/

vaczkor 2012.05.10. 21:14:11

A mintásak nekem nem jönnek be, de amúgy állat. :)
süti beállítások módosítása