2011.07.11

Színtrend: Narancssárga - Az év divatszíne!

HeStyle | 2011.07.11 15:00 | 4 hozzászólás


Az idei szezonban hódítanak az élénk színek, ezek közül is az év egyik fő divatszíne minden kétséget kizárólag a narancssárga. Az egy ideig parkolópályára tett és általában csak ősszel használt szín most újult erővel támadt fel és sorra hódítja meg a divatházakat, üzleteket. Mind a nagy neveknél (pl. Prada, Louis Vuitton), mind pedig az olcsóbb kategóriás üzleteknél is egyre több az ilyen színű termék, sőt ez még fokozódni fog: ősszel még nagyobb teret hódít majd a kollekciókban a narancs szín, de a jövő tavaszi kollekciók között is akadt jó néhány, amelyben jelen volt. Egy ideig kicsit idegenkedtem ettől a színtől, de azt hiszem idén megváltozik a véleményem. Elnézve az itt látható streetstyle fotókat, roppant jól fel tud dobni egy-egy összeállítást, még akkor is, ha csak a táskánkon vagy a zakónkon jelenik meg ez a szín, amely rengeteg más árnyalattal: szürkével, fehérrel, feketével, de akár zölddel, kékkel is remekül mutat.
Nektek mi a véleményetek?

Most következő összeállításunkban streetstyle fotókat és a Topman, Asos, Oki-Ni, H&M és MatchesFashion.com kínálatának néhány darabját láthattjátok.

streetstyle fotók: streetfsn




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr203057569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

geucsa 2011.07.11. 15:48:48

A szín, amit a legjobban utálok. :-/

HLac (törölt) 2011.07.11. 15:51:35

Burberry-nek is van szép naracsszínű kabátja

2011.07.11. 21:38:29

a divatházak ezt amúgy megbeszélik egymással? kétlem, hogy mindenkinek egyszerre jutott eszébe, hogy narancs.
süti beállítások módosítása