2013.03.22

H&M 2013 tavasz: Itt az új Conscious és Divided kollekció!

HeStyle | 2013.03.22 16:25 | Szólj hozzá!


Megint maximális sebességre kapcsolt a H&M a 2013-as tavaszi kollekciót bemutató fotósorozatok terén, így igen szép mennyiségű anyag gyűlt össze a fiókunkban. Annak érdekében, hogy felpörgessük kicsit az eseményeket megpróbáljuk kettesével, hármasával bemutatni az adott kampányokat és lookbook-okat.
Ebben a mostani bejegyzésben a legújabb, 2013-as Conscious Collection (nem összekeverendő a Conscious Excklusive kollekcióval, amelyről itt írtunk) férfi kínálatát bemutató fotósorozatot és a H&M fiatalabb generációt célzó Divided vonalának frissen megjelent lookbook-ját mutatjuk be.

CONSCIOUS COLLECTION 2013

A Conscious Collection 2013-as tavaszi/nyári kollekcióját bemutató kampánnyal kezdünk, melyben RJ Rogenski viseli a H&M környezettudatos, a fenntartható fejlődést figyelembe vevő és támogató kínálatát. A főként könnyed fazonú zakókat és ingeket felvonultató fotósorozat kellemes hatást kelt, a rajta látható darabok pedig mind újrahasznosított és bio anyagokból készültek.

cons1.png

cons2.png

cons3.png

H&M DIVIDED KOLLEKCIÓ 2013 TAVASZ

Mai második H&M anyagunk a svéd fast-fashion márka fiatalabb generációt megcélzó Divided vonalának 2013-as tavaszi kollekciójából mutat be újabb részleteket. A Cole Mohr és Erik Andersson modellek által viselt darabok tényleg nagyon fiatalosak és vagányak, melyek között találunk farmerkabátot, bőrkabátot, zakókat és farmereket egyaránt.

sprin1.png

sprin4.png

sprin2.png

sprin3.png

sprin5.png




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr345162749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása