2013.03.20

H&M Conscious Exclusive kollekció: Fenntarthatóság és elegancia egyben!

HeStyle | 2013.03.20 18:45 | Szólj hozzá!


Újabb Conscious kollekcióval jelentkezik tavasszal a H&M, azonban idén az elegancia és a hollywood-i fényűzés ihlette a fenntarthatóságot és a környezetvédelmet is fontosnak tartó kínálatot.
A Conscious Exclusive nevet viselő kollekció férfiaknak szánt részében többek között szűk fazonú öltönyt, gallér nélküli fehér inget és három darabos fehér öltönyt tartalmaz, melyek mind-mind tartalmaznak egy kis különlegeséget is: a szűkített öltöny bár klasszikus formával rendelkezik, az ujjak végére varrt rojtok igen extravagánssá teszik, a fehér inghez egy csokornyakkendőt illesztettek, melyet bekötve és anélkül is viselhetünk, a szmoking pedig a régmúltat idéző gombos nadrágtartójával és a kabát belsejébe varrt rózsamintás béléssel emelkedik ki az "átlag" közül. A kollekció természetesen odafigyel a környezetre is: az elkészítésénél többek között biopamutot, újrahasznosított poliésztert és tencelt használtak.

A Conscious Exclusive kollekció április 4-től lesz elérhető Magyarországon és világszerte egyaránt.

hmcon1.jpg

hmcon2.jpg

hmcon3.jpg




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr215156934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása