2013.02.19

Napi favorit: Happy Birthday Damier!

HeStyle | 2013.02.19 14:10 | Szólj hozzá!


125-ik évfordulóját ünnepli a Louis Vuitton "Damier" nevet viselő kollekciója!
A legendás francia divatház három évvel londoni üzletének megnyitása után, 1888-ban jelentette meg a "Damier Canvas" mintájú darabokat, melyek még most, 125 évvel később is hatalmas sikernek örvendenek a vásárlók körében. 

Nemrég már bemutattuk a Louis Vuitton 2013-as tavaszi/nyári kollekcióját és az abban szereplő kiegészítőket, valamint táskákat, most azonban érkezett egy olyan fotósorozat, melynek láttán bizonyára minden Louis Vuitton rajongónak elakad a lélegzete, köztük az enyém is....  Az idei kollekcióban rengeteg újdonság akad, többek között a Damier Infini választékában található neonos, már-már vibráló naranccsal és sárgával díszített táskák, a Damier Challenge hátitáskái és sportos, vízálló, valamint strapabíró darabjai, végül, de nem utolsó sorban pedig  a Damier Ebene színes belsővel ellátott táskái/kiegészítői. Nem kérdés, hogy ezek a képek és a rajtuk látható darabok a mai "Napi favorit" rovatunkban landoltak, egyedül amiatt vagyok szomorú, hogy nálunk még nem kezdődött el az a nagyon szép, követendő mesebeli történet, amikor egy szép, verőfényes napon a nagy nevű divatház egy "kis" ajándékpéldánnyal lepi meg a kedves bloggert....  :-) Ugye, Louis Vuitton?

A viccet félretéve, tényleg nagyon szép és mutatós az idei tavaszi/nyári kollekció is, nekem talán a második fotón látható darabok tetszenek a legjobban.

Nektek mi a véleményetek?
Hogy tetszik a 2013-as tavaszi/nyári Louis Vuitton kollekció?

damier_1.png

damier_2.png

damier_3.png

damier_4.png

damier_5.png




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr375087542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása