2013.02.16

SALE figyelő #1: Leárazások, akciók és kedvezmények!

HeStyle | 2013.02.16 13:30 | 1 hozzászólás


Habár az időjáráson még nem igazán látszik, azért szépen lassan, de érkezik a tavasz, amelyről mindannyian tudjuk, hogy a megújulás évszaka.

Mi itt a HeStyle-nál is igyekszünk mindig újat mutatni Nektek, ezért az elkövetkezendő hetekben számtalan friss rovattal és sok újdonsággal jelentkezünk majd. Ilyen például az új tipprovatunk, amelyben tízesével mutatunk be Nektek egy-egy aktuális trendet vagy szezonális divatot és ilyen ez a mostani "SALE figyelő" is, amelyben a leárazásokról és akciókról tudósítunk majd kicsit kategorizáltabb, rendezettebb formában, mint a korábbiakban. 

sal0.png

Bár a szezonális leárazások a legtöbb divatmárka üzletében már véget értek vagy éppen a legutolsó darabokat árusítják ki, azért az interneten és az online áruházakban szinte mindig találunk akciókat és kedvezményeket. Főleg az olvasóink által is hatalmas népszerűségnek örvendő ASOS vagy Topman webáruházában, ahol folyamatosan akcióznak, melyet ajánlott gyakran figyelni, mert a készletek és méretek rohamosan szoktak elfogyni. A "SALE figyelő" első részében most tehát főként ezzel a két webáruházzal és akciós kínálatával foglalkozunk. Az itt felsoroltak természetesen csak töredékei a kedvezményes választéknak, inkább a mi kedvenceinket mutatják csak be.

A teljes készletért érdemes felkeresni az ASOS és Topman internetes oldalát.

sal1.png

sal2.png

sal3.png

F  O  L  Y  T  A  T  Á  S     A      T  O  V  Á  B  B     U  T  Á  N !

sal4.png

sal5.png

sal6.png

sal7.png

sal8.png

sal9.png

sal10.png

sal11.png

sal12.png




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr105082497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

geucsa 2013.02.19. 13:59:49

Az utolsó cipő talpa egy hét alatt kettétört, majd még egy hét múlva kilyukadt a felső rész is az orr részen. Olcsó húsnak...
süti beállítások módosítása