2013.02.15

Tipp: 10 Hátizsák idén tavaszra!

HeStyle | 2013.02.15 15:58 | 3 hozzászólás


Most következő összeállításunkban a hátizsákoké lesz a főszerep,
hiszen ez a típusú táskafajta idén is folytatja hódító útját a divatban!

Sőt, ha lehet mondani, akkor az idei tavaszi/nyári szezonban minden eddiginél nagyobb szerepet kapnak a hátizsákok! Szinte nem is lehet olyan divatmárkát mondani, melynek kiegészítőkínálatában ne szerepelnének, akár "egyszerű" fast-fashion üzletekről, akár nagynevű, luxusmárkákról beszélünk. Színben, fazonban ennél a típusnál nincs szabály: a letisztult formájú, visszafogott színű daraboktól kezdve, egészen a color blocking jegyében készült, élénk és harsány árnyalatú, vidám darabokon át találhatunk darabokat. Méretek tekintetében is nagy a választék, az egészen kicsitől, a szinte már oversized típusú táskákig kínálnak darabokat a divatházak. A választék tehát hatalmas, akár hétköznapra, akár kissé formálisabb eseményre keresgélünk, egy azonban biztos: a hátizsák a divatkövetők számára a szezon egyik must-have darabja lesz!

A felsorolásban többek között az Asos.com, a Topman.com, a Zara, a MrPorter és a Louis Vuitton kínálatából válogattunk!

Kedvenceinket külön is megjelöltük, de kíváncsiak vagyunk arra is,
hogy számotokra melyik táska a favorit!

hat00.png

hat1.png

hat2.png

hat3.png

hat4.png

F  O  L  Y  T  A  T  Á  S    A    T  O  V  Á  B  B    U  T  Á  N  !

hat5jo.png

hat6.png

hat7jo.png

hat8.png

hat9.png

hat10.png




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr955082170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

goodjohnwin 2013.02.16. 19:50:18

a műbőr és az eastpak kivételével mind nagyon jól néz ki!
ideje volt már, hogy visszatérjen a férfidivat a józan észhez, ideje továbblépni az ostoba, kézben cipelt táskák trendjétől, ami nemcsak affektáltan néz ki, de nem is praktikus, sőt - kifejezetten kényelmetlen.

amúgy meg ha műbőr, akkor nem létezik, legalábbis nem illik tudomást venni róla magára valamit is adó trendblognak. csak normális anyagból készült termékekről veszünk tudomást.

cSo 2013.04.27. 18:52:07

@goodjohnwin:
a műbör egyre nagyobb teret nyer, mert nem csak olcsóbb, de még csak nem is nyírnak ki érte állatokat, amúgy abban egyetértek hogy a igazi sokkal jobb
süti beállítások módosítása