2012.01.31

Ki lesz az év legsármosabb férfija? - Glamour WOTY 2012

HeStyle | 2012.01.31 13:15 | 2 hozzászólás


A Glamour magazin idén is megrendezi a Women Of The Year gálát, melyen hat kategóriában (Az év divattervezője, Az év modellje, Az év színésznője, Az év énekesnője, Az év műsorvezetője és Az év legsármosabb férfija) osztják ki a 2012-es szobrocskákat.
Számunkra talán a legérdekesebb "Az év legsármosabb férfija" kategória lehet, kíváncsian várjuk, hogy a javarészt női olvasók kit szavaznak majd meg idén győztesnek. A kategória jelöltjei között Kucsera Gábor, Nagy Sándor, Solti Ádám, Száraz Dénes és Tóth András szerepelnek, rájuk lehet szavazni egészen március 12-ig (csakúgy, mint a többi kategória jelöltjeire is).

Szavazni itt tudtok!

A 2009 óta hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Women Of The Year gálát idén március 22-én rendezik meg, ekkor derülnek majd ki a kategória győztesei is.
Tavaly volt szerencsénk élőben is meglesni a gálát (és az ott megjelent férfiak ruháit), de már tavaly előtt is írtunk a díjkiosztón megjelent, legjobban és legrosszabbul öltözött férfiakról. Természetesen idén is éberen figyelünk majd a Women Of The Year gála győzteseire és a díjkiosztón megjelentek öltözködésére, addig pedig íme a 2010-es és 2011-es összefoglalónk:




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr964035525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.01.31. 15:16:22

hát azért a glamour a cosmóval egyetemben nagy rakás szánalommagazin(a ckm, meg a recsakmagazinok női megfelelője), amiben megmondják a menők hogy kell élni. ezektől a szaroktól vannak a tinik meghülyülve, meg, hogy ilyen tehetségtelen celebeket futtatnak, szabópatríciák mindenhol. szégyengyalázat.

geucsa 2012.02.01. 11:44:06

@bojlergyulabá: Na ezzel is teljesen egyetértek :) Így nem kell sokat írnom.
süti beállítások módosítása