2011.03.18

Férfiak a 2011-es GLAMOUR Women Of The Year gálán

HorvathL | 2011.03.18 18:55 | 5 hozzászólás


 Tegnap este rendezték meg a 2011-es Women Of The Year gálát, ami immár 3. éve fontos momentuma a magyar divat- és celebéletnek. Mi is részt vettünk az eseményen. A nyertesek listáját és a bővebb beszámolót megtaláljátok a glamouronline.hu-n. Most nézzük, mely férfi hírességek jelentek meg a gálán és hogyan öltöztek fel! (A tavalyi írásunkért katt ide)

 

Takács Nikolas
Nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy ő lett a Legsármosabb férfi kategória díjazottja. Tulajdonképpen más szerelésben el sem tudjuk őt képzelni. A kalap kötelező kiegészítője; feltehetőleg némileg Nikolas is hozzájárult, hogy egyre többször látni kalapot az embereken mostanában az utcán.
Szimpatikus, szerény srác benyomását kelti, gratulálunk neki!
 

 

 


Rákóczi Ferenc

Az est házigazdájaként volt jelen. Fekete öltönyt vett fel, lazán, nyakkendő nélkül. Amilyen semlegesen mutat egy ilyen eseményen egy fekete öltöny, annyira furcsa az átátszó műanyag keretes (Oakley?) szemüveg. Valami klasszikusabb fazont jobban el tudnánk képzelni neki. Egyébként helyenként egész mókásan konferált. (Az előtérben Náray tamás arca maradt le a fotóról)

 

Lakatos Márk és az elragadó Gryllus Dorka
A stylist pontosan olyan extravagánsan öltözött fel, ahogyan azt tőle el lehet várni. Egy lila kalap és egy kissé "torn up" csizma/bakancs volt rajta az, ami különlegessé tette az összeállítást. Gryllus Dorka díjának pedig nagyon örülünk, mert kedves, közvetlen és élőben még szebb, mint a képeken.

 

 

Király Viktor és párja
Az énekes ezen az estén egy sötétszürke öltönyt és egy kivágott felsőt viselt. Talán kissé túlságosan nagyra sikerült a pólón az a kivágás, vagy a sál túl kicsi, de nekünk ez így nem annyira tetszik. 

 

 

Fehér Balázs a Carbonfools énekese
Remekül öltözött fel, nem hiába dolgozott modellként énekes karrierje előtt. Szép a barna bakancs, jó hozzá az öv és a farmering is tetszik. Balázs is igazolja nekünk azt az örök igazságot, hogy az, hogy megfelelően passzoljon a ruha, legalább olyan fontos, mint a színe, mintája vagy stílusa... Mi őt is esélyesnek láttuk a férfi kategória díjára.

 

 

Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán
Nem áll éppen rosszul neki ez az öltöny, de talán jobban tette volna, ha valami egyszerűbb zakót választ e helyett a fényes szürke helyett. A cipő sem tetszik nekünk. (Hozzá valami klasszikusan elegáns összeállítást tudnánk inkább elképzelni.)

 

 

Éder Krisztián
Természetesen ő sem hiányozhat egy ilyen eseményről. Tavalyi összeállításánál fényévezredekkel jobban sikerült ez a mostani. Egyszerű, elegáns, alkalomhoz illő. Tetszik, hogy a nyakkendő és az öltöny is ebből a visszafogottan fényes anyagból van.

 

 

Ádok Zoli és Varga Viktor
Nekünk az Ádok Zoliéhoz hasonló, túlságosan fényes zakók továbbra sem tetszenek (fogalmam sincs, honnan származhat ez az elgondolás, talán Cavallitól?). Varga Viktor klasszikus felsőrésszel jelent meg. Már csak ezt a láncot nem tudjuk, mi lehet.

 

 

Godena-Juhász Attila és Tóth András (USE)
Egyszerű, elegáns tökéletes. A divattervezők saját kreálmányaikban jelentek meg. Nálunk ők a nyertesek.

 

 

 

A nyertesek:

 

 

 

A díjak kihirdetése körülbelül 40-50 percig tartott. Minden díjazottnak egy híresség adta át a díjat. A zsúfoltság ellenére jól éreztük magunkat, mert mindenki, akivel beszélgettünk, kedves volt és nyitott. Fantasztikus dolog, ami mellett az ember hajlamos elmenni, hogy milyen remek divattervezőink és modelljeink vannak. Ebből a kis országból a világ legismertebb modelljei közé jutott / fog jutni Axente Vanessa, Fórizs Adina, Srej Zsófi, Rajzák Kinga, Ebergényi Réka, Palvin Barbi és Mihalik Enikő. Ennek ellenére két lábbal járnak a földön. Azt hiszem rájuk okkal lehetünk büszkék.

Köszönjük a meghívást, jövőre is ott leszünk!

(képek: glamouronline és velvet)




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr982750783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2011.03.18. 21:09:53

use-ék a nyertesek nálam is, második fehér balázs, meg sp de tóth andráson, és sp-n nem tetszik, hogy a gallér alól kilóg a nyakkendő, nem túl elegéns.
ja, és lakatosmárk röhej.

perry 2011.03.18. 23:42:31

Nálam Fehér Balázs az abszolút nyertes, mindenkit magasan ver. Mert aki még szóba jöhetne az hozza a szokásos, uncsi (de azért mindig jollyjoker) fekete, fehér összeállítást és mivel ez nem az operabál, simán passzol az alkalomhoz Fehér ruhája. Egyébként Lakatos Márkkal semmi bajom, ő mindig ezt a brutál extravaganciát hozza és szerintem jól megoldja, a mostani szettje kifejezetten tetszik, legalábbis nadrágtól felfelé. Varga Viktor lánca nagyon feldobja a szerelését, csak nem értem a funkciót, sem a "kapcsolódási" pontokat.

Összességében elég pozitív az összkép, örülök, hogy a fenti képek magyar rendezvényen, magyar emberekről készültek.

HorvathL · http://hestyle.blog.hu 2011.03.19. 14:11:00

@perry: Szia! Igen, én is örülök neki, hogy egész jó volt az összkép, pozitív a dolog.

SMIZEDIVAT by Chaby · http://smizedivat.blog.hu 2011.03.19. 17:11:32

Wow de gyorsak voltatok:):):) máris itt a poszt, nagyszerű!!!Örültem,hogy eljöttetek...

HorvathL · http://hestyle.blog.hu 2011.03.20. 01:38:11

@SMIZEDIVAT by Chaby: Szia!! Igen, mi is örültünk, hogy végre megismertünk!
A következőre sem kell sokat várni, úgy néz ki! :)
süti beállítások módosítása