2013.05.06

H&M 2013 nyár: Variációk strandoláshoz!

HeStyle | 2013.05.06 17:10 | Szólj hozzá!


Folytatjuk a H&M legújabb, 2013-as nyári kollekciójának bemutatását, melyben ezúttal ismét a fürdőnadrágoké a főszerep!

Nemrég már mutattunk egy fotósorozatot, amelyben Tyson Ballou modell segítségével ismerkedhettünk meg a svéd divatmárka strandra kínált viseleteivel, most azonban érkezett egy újabb adag kampánykép, igaz ezen már Arthur Kulkov a főszereplő. Az orosz szupermodell a korábbi kampányban látott környezetben mutatja be a H&M idén nyárra kínált "Beachwear" kollekcióját, melyben többek között fürdőnadrágok, kiegészítők és egyéb strandviseletek találhatóak.

A fürdőnadrágokat illetően igen széles a kínálat: a kollekcióban rövid fazonú, térdig érő, sportosabb és "hagyományosabb" jellegű darabokat is találunk, emellett pedig napszemüvegek, trikók és egyéb nyári "felszerelések" alkotják a 2013-as Beachwear kollekciót.

beach1.jpeg

beach4.jpeg

beach3.jpeg

folyt.png

beach5.jpeg

beach2.jpeg

beach6.jpeg




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr565282117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása