2013.04.25

H&M 2013 nyár: Fürdőnadrágok és strandviselet

HeStyle | 2013.04.25 16:35 | 1 hozzászólás


Érkezik a nyár, úgy hallottuk, hogy ha ilyen jó marad az idő, akkor hamarabb kinyítnak a strandok is, úgyhogy itt az ideje, hogy vessünk egy pillantást a H&M 2013-as nyári kollekciójának fürdőnadrágjaira és egyéb strandviseleteire!

A kedvelt, svéd fast-fashion márka idei "Beachwear" kollekcióját bemutató és népszerűsítő kampányában a már-már veterán modellnek számító Tyson Ballou látható. Ő viseli a cég legújabb fürdőnadrág kínálatának néhány darabját, melyek között a lezserebb, térdig érő fazontól kezdve, a "tapadóson" át, egészen a kényelmes short-os verzióig találhatunk kedvünkre valót. Ezeken kívül a fotósorozatban láthatunk még egy-két kiegészítőt is, de a fő hangsúly ezúttal egyértelműen a fürdőnadrágokra került, most már csak viselni lenne jó őket!

Ti már beszereztétek az idei fürdőnadrágokat vagy a jól bevált darabban strandoltok majd?

hmstr1.jpg

hmstr2.jpg

hmstr3.jpg

folyt.png

hmstr7.jpg

hmstr5.jpg

hmstr8.jpg

hmstr6.jpg

hmstr4.jpg




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr985237717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

geucsa 2013.04.26. 10:29:41

Azt a kis egyszerű sárgát bevállalnám.
süti beállítások módosítása