2013.02.21

Happy Birthday: 25 éves a Springfield!

HeStyle | 2013.02.21 13:09 | Szólj hozzá!


Ünnepeld a stílusod! 
"A Springfield ruhái valódi, hétköznapi emberek számára készülnek, legyenek akárhány évesek és éljenek bárhol a Földön!" - Ez a fő üzenete az 1988-ban alapított márka 25 éves évfordulójára készült kampánynak.
A szinte egész 2013-at felölelő ünnepi események sorozat a "Shirt Bar" bemutatásával kezdődött, amelyről mi is írtunk korábban. Ezt a különleges "bárt" a régi, tradicionális ingszabászat és a mostanság nagy sikernek örvendő "DIY - Do It Yourself" őrület ihlette. A klasszikus, egyenes vonalú ingekhez a vásárló saját kedve szerint választhatja ki a különféle gallérokat, gombokat és mintákat, mindezt a "Csináld magad" jegyében.
Az ing a férfi ruhatár egyik ikonikus és elengedhetetlen darabja, amellyel a Springfield tervezői is egyetértenek, ezért a "Shirt Bar" mellett az év hátralévő részében további ehhez kapcsolódó meglepetéseket is terveznek, mint például az egyelőre még titkos "Shirt & Gift" és "All Over Print" projektek.

huszonot.jpg

A "Shirt Bar"-ról bővebben itt írtunk.

shirtbar1.jpg




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr945096390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása