2013.02.04

A nagy ingalakítás: Shirt Bar a Springfield-ben!

HeStyle | 2013.02.04 17:30 | Szólj hozzá!


Igen különleges és kreatív ötlettel állt elő a Springfield: "Shirt Bar" névvel idén februárban egy olyan ingkollekciót dobnak piacra, melyet a vásárlók saját kedvük, hangulatuk és igényük szerint alakíthatnak át.
A klasszikus Springfield ingekhez különböző gallérok, gombok és minták járnak, amelyek közül tetszés szerint lehet majd választani, ennek segítségével (na és persze egy kis képzelőerővel) igazán ötletes és egyedi stílusú ruházatot lehet alkotni, mindezt február 18-tól.

shirtbar0.png

Nézzük, hogy pontosan mik is szerepelnek a "Shirt Bar" kínálatában:

GALLÉR Á LA CARTE
A Springfield három inget mutat be, három levehető gallérral. Az egyik az inggel azonos színű, a másik kontrasztos, míg a harmadik egy lekerekített végű fehér gallér.
Ár: 12.995 Ft

shirtbar1.jpg

GOMBKOKTÉL
Felrázva, keverve!
Három klasszikuson, három kockáson és három csíkos ingen lehet variálni a gombokat a változatosság jegyében.
Ár: 10.995 Ft

shirtbar2.jpg

ING,IKON
Három visszafogott színű ing, amihez tartozik egy minta, amit bárhová fel tudunk tenni. A dologban viszont van egy kis csavar: A minta meglepetés és mindvégig titokban is marad. Csak otthon derül ki, mit húztunk ki a Springfield "kreatív kincsestárából". Hogy hogyan lehet a mintát az ingre varázsolni, az a csomagoláson található útmutató segítségével derül ki.
Ár: 8.995 Ft

shirtbar3.jpg

A "SHIRT BAR" február 18-tól érhető el a Springfield üzleteiben!




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr675062299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása