2012.08.29

H.E. by Mango őszi kollekció

HeStyle | 2012.08.29 11:51 | 2 hozzászólás


Azt hiszem, hogy be kell látnunk: az idei nyári szezon véget ért, melyet mi sem bizonyíthatna jobban, minthogy sorra érkeznek a divatházak őszi-tél kollekciói és kampányai.
Így van ez a Mango férfivonalával, a H.E. by Mango-val is, melynek a napokban jelent meg a 2012-2013-as őszi/téli kollekcióját bemutató lookbook fotósorozata, melyben csakúgy, mint a tavaszi/nyári kollekciónál, most is a szupermodell, Noah Mills látható. Az őszi kollekció stílusában követi a nyári szezon darabjait: Ezúttal is hordható, elegáns és stílusos darabok kaptak helyet a kínálatban. A lookbook összeállításai is remekül sikerültek, szinte mindegyik szettet magam is hordanám, melyben java részt farmerek, kabátok, ingek és öltönyök kaptak helyet.
A kollekció színvilágát tekintve is maradunk a "klasszikus" vonalnál, harsány színek helyett, javarészt őszies és férfias árnyalatú (sötétkék, barna, fekete) darabokat kínál a Mango az idei őszre.
Összességében tehát a spanyol márka megint nagyon kitett magáért, nem lehet panasz az új kollekcióra!
Aki őszi gardróbfrissítésen gondolkozik, annak mindenképpen érdemes "élőben" is szemügyre vennie a kínálatot..

Nektek mi a véleményetek?
Hogy tetszik az őszi kollekció?

mangfall1.png

MANGFALL2.png

MANGFALL4.jpg

MANGFALL3.png

MANGFALL5.png




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr584739210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vaczkor 2012.08.29. 12:39:45

tetszik az összes összeállítás!

geucsa 2012.08.29. 13:53:03

Az eggyel korábbi és ez a lookbook is kiváló. Azt hiszem, Zara helyett Mangot fogok gyakrabban látogatni. Egy éve semmit sem tudok venni a Zaraban, mert minden vagy ronda, vagy elméretezett szar. mangoval annyi a bajom, hogy kicsit túlárazták.
süti beállítások módosítása