2012.05.22

H.E. by Mango - nyári kollekció

HeStyle | 2012.05.22 19:10 | 2 hozzászólás


Nemrég láthattátok nálunk a Mango férfivonalának, a H.E. by Mango 2012-es tavaszi/nyári kollekcióját bemutató fotósorozatot, most pedig megérkezett a folytatás is, mégpedig napjaink egyik legfelkapottabb modelljével, Noah Mills-el a főszerepben.
Míg a múltkori fotókon leginkább fiatalos, színes darabok szerepeltek, addig a mostaniban főként a klasszikus, letisztult darabokon van a hangsúly, valamint a szezon hűvösebb napjain is, hiszen találunk zakókat, kardigánokat és pulóvereket is a lookbook-ban.
Egy dologban azonban mindenképpen hasonló a két fotósorozat, ez pedig nem más, mint az a bizonyos letisztult, finom elegancia, melyhez nagyon jól értenek a Mango-nál.

Remek fotók, nagyszerű ruhadarabokkal és kiegészítőkkel - Tetszik!

Nektek mi a véleményetek?
Hogy tetszenek a fotók?




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr384532364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vaczkor 2012.05.23. 06:23:16

Nekem mind jöhet. :)

geucsa 2012.05.23. 10:25:22

Az előző jobban tetszett, de ez is tetszik. Az utolsó kép nagyon gáz. :) Hosszú nadrággal jó lenne, de így nevetni való, szánalmas.
A padló még mindig tetszik.
süti beállítások módosítása