2011.12.31

Viszlát, 2011!

HorvathL | 2011.12.31 16:00 | 2 hozzászólás


 Fantasztikus évünk volt a 2011-es.

Laci mondja:

Először is hadd köszönjük meg azt a sok támogatást, szavazatot, hozzászólást, bátorítást, e-mailt, tanácsot, kritikát és pozitív gondolatot, amit az idén tőletek kaptunk. December 2. hetében lettünk 3 évesek, ami fantasztikus dolog! Még nagyszerűbb, hogy lassan 5.000-en leszünk a facebookon, amit a blog indulásakor álmunkban sem gondoltunk volna. Rengeteget dolgoztunk idén, nap, mint nap, nagyon élveztük, de tudjuk, hogy még van hová fejlődni. Jövőre tehát még több érdekes tartalommal, tehetséges emberek bemutatóival, vizuális kiválóságokkal várunk Titeket!

Attila mondja:

Szeretném én is megköszönni Nektek, hogy ilyen sokan olvastok bennünket napról napra! Számomra még mindig kissé felfoghatatlan, hogy hová is fejlődött a HeStyle, azóta amióta 2008 decemberében egy unalmas estén megszületett az első bejegyzés rá. Ezt mind Nektek köszönhetjük, rendkívül hálásak vagyunk Nektek azért, hogy létrejött ez a "közösség".
Idén is izgalmas és nagyon mozgalmas évet zárunk, voltak interjúk, boltpárbajok, bemutatkozott sok-sok
hazai kollekció és ifjú tehetség, folytattuk a már jól megszokott rovatainkat és 2011-ben is megrendeztük a "Ki Magyarország Legstílusosabb Férfija" szavazásunkat, amely most sem okozott csalódást, hiszen rekordmennyiségű szavazat érkezett a jelölés során és maga az elkészült lista is (a várakozásoknak megfelelően) hatalmas visszhangot váltott ki.
Büszkék vagyunk a YourLook rovatunkra is, amelyben idén is rengetegen mutattátok be kedvenc összeállításaitokat. Külön öröm, hogy idén szinte már az összes beérkezett fotón láthatóak voltatok Ti is, nem csak a ruhák.

Rengeteg újdonsággal és izgalmas cikkel várunk benneteket 2012-ben is!
Nagyon Boldog Új Évet kívánunk mindenkinek!

 

Most pedig tekintsünk egy kicsit vissza az elmúlt évre, nézzük, mi történt nálunk 2011-ben!

 

A z  é v  i k o n j a :   R y a n   G o s l i n g 

Ki más is lehetne az év ikonja, mint Ryan Gosling, aki tökéletes stílusával és arányérzékével hölgyek millióinak szívét hódította el. Természetesen nekünk is nagy kedvencünk lett, mert mindig megtalálta az alkalomhoz illő öltözéket és nem mellesleg színészi teljesítménye sem hagy kívánni valót maga után. Ugyanúgy kiemelkedett az idei felhozatalból, mint tavaly Jon Kortajarena. 2011 Kortajarena-ja tehát Ryan Gosling!
 

 

 

Több interjú is készült idén,
amelyek közül a kedvencünk - és a Ti kedvencetek is - a Szűcs Péterrel készített beszélgetés lett. Szerettük!

 

 

A tavalyi év szenzációja az idei év szenzációjával: Andrej Pejic és Rick Genest (zombie boy) egy fotón. Andrejt kissé meguntuk idénre, ezért az év második felében már kissé hanyagoltuk is.

 

Tetszik/Nem tetszik és Napi favorit rovatunkkal is sokat találkozhattatok.

 

Kanye idén kissé háttérbe szorult,
habár bemutatta első női kollekcióját. A kritikusok szétszedték, ő pedig káromkodások közepette kiborult. De azért említést érdemel.

 

 

A YourLook rovatunkat nagyon szerettük idén is.
Jövőre még több képet várunk Tőletek!

 

A z  é v  b r a n d j e : G U C C I
Nagyon szerettünk idén mindent, amit a Gucci csinált. A nagyvilági elegancia virágzó képviselője volt az olasz cég.

 

 

Idén is megtaláltuk az ország legjobban öltözött férfiját:
Ő Godena-Juhász Attila.

 

Még egyszer köszönjük Nektek, hogy olvastok minket és Nagyon Boldog Új Esztendőt Kívánunk!

Jövőre ugyanitt, hasonlóképp.

Üdvözlettel a szerzők:

Attila és Laci

 

(tavalyi visszatekintő itt)




Címkék: buék 2011

A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr413507157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása