2010.12.31

BUÉK ismét!

HorvathL | 2010.12.31 15:35 | 5 hozzászólás


Kedves Olvasók!

Elérkezett ismét az év vége, ilyenkor mindenki kicsit visszatekint az elmúlt évre - mi is ezt tesszük most. 365 nappal és 922 bejegyzéssel a tavalyi BUÉK-poszt után úgy érezzük, rengeteg dolog történt. Először is szeretnénk ismét köszönetet mondani Nektek, hogy ennyien olvastok, támogattok, lájkoltok, kommenteltek, követtek minket! 

Nézzük meg nagy vonalakban, mi történt az idén!

Az év ikonja: Jon Kortajarena.

Azt hiszem, idén a spanyol modellnél senki sem emelkedett ki jobban a divatvilágból - minden egyes fotón jól mutat, minden kampányt feldob - ha valaki biztosra akar menni, az Ő neve garancia a sikerre. Rengeteg helyen láthattuk őt. Még több munkát kívánunk neki 2011-re. Ne felejtsük el a Single Man-ben nyújtott alakítását sem! :)

 

Próbáltuk megmutatni nektek az összes fontos reklámkampányt, lookbookot. Körülbelül 250 ilyen típusú bejegyzés született idén.

 

 

 Kéne és Tetszik/Nem tetszik? rovatainkban idén is rengeteg ízléses divatcikket mutattunk - Ti pedig véleményeztétek őket. Szerencsére sokszor egyezett a véleményünk.

 

A sztárok közül is mindig megtaláltátok a legjobban öltözöttet.

 

Kanye West idén is sokat volt terítéken, bár az év második felére kissé eltűnt. Közben szakított Amber Rose-zal és elkészítette lemezét, ami a kritikusok szerint nem lett rossz.

 

Jesus Luz Madonnával való szakítása miatt szerencsére eltűnt a szemünk elől - ahogy azt várni lehetett.

 

Idén is elkészítettük a szavazást, amelyből kiderült, ki lett az ország legstílusosabb férfija.
Tóth Ali.

 

 

Az év brandje: Burberry.

Néha szavakat sem találtunk a Burberry kollekcióira, egytől-egyig kiválóak lettek. Azt hiszem, nincs bennünk kétség afelől, hogy a designer márkák között (férfiaknak) idén is a Burberry az etalon.

 

A YourLook rovat idén nagy kedvenc volt - Nektek is és nekünk is. A következő évben is hasonlóan sok képet várunk tőletek!

 

 
Ha van kedvetek, kommentben mondjátok el, hogyan telt ez az év és mit vártok a következőtől!




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr652550654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LuPuS 2011.01.02. 15:16:12

A nagyon sok kellemes szemet/lelket gyönyörködtető dolog mellett:
- Alexander McQueen elvesztése ami egy sajnálatos esemény volt 2010-ben.

Myta · http://www.stylebyme.blog.hu 2011.01.03. 16:50:22

Jude Low ebben a fekete öltönyben 10/10 pont!

perry 2011.01.04. 00:12:49

@Myta: Ez a fekete öltöny a megfelelő emberen 10/10 pont!:)

Thunder01 2011.01.06. 23:29:20

@Myta: Alap, Ő az örök favorit. Kb. minden jól áll neki.:)
Nem Low, Jude High.
2010 egyébként a divatvilág halála volt. Egy új évtized vette kezdetét amiben sajnos a kreativitást legyőzi az üzletiesedés.
süti beállítások módosítása