2011.06.01

Napi favorit: Szabó Domokos by Barna Bálint

HeStyle | 2011.06.01 18:30 | 3 hozzászólás


Mai kedvencünk ez a Barna Bálint által készített fotósorozat Szabó Domokosról, melyről sok elismert külföldi divatblog is beszámolt már. Nem vitás, hogy az ifjú fotós hatalmas tehetséggel van megáldva, de az sem, hogy Szabó Domokos a világhír kapujában áll. Egyre többször szerepel nívósabbnál-nívósabb oldalakon, szinte mindenhol elismerősen nyilatkoznak Róla, sőt nemrég Sam Scott Schivavo is fotózta, amiről mi is beszámoltunk. Barna Bálint is szerepelt már a HeStyle-on, az akkor bemutatott munkái mindenkit lenyűgöztek. Szerintem most sem lesz másképp, ez a sorozat is kitűnően sikerült, nekem nagyon tetszik!
Büszke lehetünk mindkettőjükre.
Nektek mi a véleményetek?


forrás: f-young




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr702949072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mzd · http://zoldhegyi.hu/blog 2011.06.01. 18:39:46

A styling része tetszik, a fotó része most annyira nem jön be.

James01 2011.06.04. 18:52:29

huuh :) durva ez a srác. mármint srácok :D már lényegtelen szerintem véleményt mondanunk, ha a világ egyik legnagyobb divatblogja leközölte a képeket.....nekem ennyi pont elég :D
süti beállítások módosítása