2011.04.11

Napi favorit: Barna Bálint

HeStyle | 2011.04.11 13:35 | 2 hozzászólás


Nagy örömünkre szolgál ismét egy fiatal, magyar tehetséget bemutatni itt a HeStyle-on, hiszen egyik legfontosabb feladatunknak tartjuk lehetőségeinkhez mérten segíteni és publicitáshoz segíteni a pályakezdő tehetségeket.
Barna Bálint a MOME fotográfia szakos hallgatója. A 19 éves fiú bár még csak tavaly ősszel kezdte el tanulmányait, máris bezsebelhetett néhány elismerést. Fotói iránt egyre nagyobb az érdeklődés, amin nem is csodálkozom. De a szavak helyett beszéljenek inkább a képek: Bálint két fotósorozatából mutatunk most néhány kockát. Az első fotók nemrég készültek és egész egyszerűen fantasztikusak, az első kép a kedvencem, ez az egyik ok, amiért Bálint a "Napi favorit" rovatunkban szerepel. A sorozat többi kockája is remek, vérprofi munka.
A másik sorozat, mely a TOVÁBB gombra kattintva látható, a Le Meridien hotelben készült Kunos Rolandról, melynek alapötlete a trashy és az elegáns stílus szembeállítása volt. Bálint Barna abszolút ígéretes tehetségnek, reméljük a jövőben is egyre többet hallunk majd Róla!
Nektek mi a véleményetek?
Melyik sorozat tetszik jobban?

fotós: Barna Bálint
smink: Horváth Eszter
stylist: Bognár Hajnalka
stylist asszisztens: Tóth Saffy
modellek: Konrad, Fabian
 
 
A TOVÁBB UTÁN FOLYATÓDIK!
 
 
 
 
fotós: Barna Bálint
modell: Kunos Roland
helyszín: Le Meridien Budapest



A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr512817190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Balverine 2011.04.11. 14:48:15

hmmmm. ha művészi szemmel nézem, nagyon tehetséges a srác, tényleg jó képek, de valahogy Nekem nem tetszenek a képek :$ túl bonyolult, és kicsit kusza számomra, jobban tetszenek a letisztult dolgok.

SEBiii. 2011.04.11. 15:01:23

Pont ma találkoztam a képeivel délelőtt, és tényleg hihetetlen jók! Nekem is az első kép a favorit, egyszerűen tökéletes! A modell is nagyon jó!
süti beállítások módosítása