2024.07.23

Teljes a STRAND Fesztivál programja!

HeStyle | 2024.07.23 14:25 | Szólj hozzá!


Augusztus 22-én ismét megnyitja kapuit a 12. STRAND Fesztivál Zamárdiban, amely a MOL Nagyon Balaton programsorozat részeként idén is izgalmas programkínálattal várja a látogatókat. A szervező Weekend Event közel 200 programmal, 25 helyszínen gondoskodik a fesztiválozók szórakoztatásáról. Az esemény különlegessége, hogy a Balatonon idén kizárólag a STRANDon lép fel Azahriah és a Halott Pénz, de a nemzetközi mezőnyből is olyan neves előadók érkeznek, mint a brit Chase & Status, Elderbrook és a brazil szupersztár, Alok. Emellett podcast fesztivál, tábortűz melletti akusztikus koncertek és még sok más program is várja az érdeklődőket.

DJI_20230824202537_0776_D.jpg

A fesztivál idei újdonságai közé tartozik a Balaton partján felépülő legmagasabb torony, ahonnan a közönség feje fölött lehet majd belecsúszni a tóba. Emellett a STRAND ART program keretében kortárs képzőművészek és alkotásaik egész sorát is megcsodálhatják a látogatók a fesztivál területén.

A STRAND Fesztivál idén is a cirkusz világát idézi meg: a nagyszínpad előtt látványos produkciók várják a közönséget, a parton pedig bárki kipróbálhatja magát bohócként, artistaként, gólyalábasként vagy bűvészként. Szombaton egy különleges rekordkísérletre is sor kerül, amikor Marics Peti vezetésével több ezer fesztiválozó fog vonatozni Demjén Ferenc ikonikus dalára.

Az új helyszínek között szerepel a Telekom Kraft Tábortűz, ahol olyan zenészek lépnek fel, mint Kiss Tibi és az Aranyakkord, Járai Márk, valamint a Carson Coma akusztikus formációja. A MOL Nagyszínpad programja minden nap éjfél előtt zár, de a FOH Club Stage-en egészen hajnalig folytatódik a buli, olyan zenekarokkal, mint a Smile, a Midlife Crisis és a Roma Soul. Az MBH Influencer Club House a fesztivál egyik központja lesz, ahol napközben különleges sminket és 360 fokos selfie-t készíthetünk, este pedig olyan előadók lépnek fel, mint Bruno & Spacc, LL Junior és T. Danny x K.Kevin.

A fesztivál közönsége a vízparton is kikapcsolódhat a Buborékok Nyara Plázson, ahol egész nap chillezhetnek, miközben hűsítő koktélokat kortyolgatnak és élvezik a tihanyi panorámát. Emellett a STRAND PodcastFest változatos témákkal és vendégekkel várja az érdeklődőket, ahol ismert podcasterek és vendégeik osztják meg gondolataikat.

A STRAND Cirkusz idén is különleges élményt kínál: a Fővárosi Nagycirkusz világszínvonalú produkciói, a Rippel fivérek látványos show-ja és a német Oakleaf utcaszínház produkciója mind-mind felejthetetlen élményeket ígérnek. A cirkuszi negyedben déltől késő estig bárki kipróbálhatja magát a cirkusz világában, legyen szó artistaként való egyensúlyozásról, bűvészkedésről vagy éppen bohóckodásról. Az izgalmakat tovább fokozza a Rippel Brothers Akadémia, ahol az érdeklődők akrobatikus ugrásokat tanulhatnak, vagy éppen a tűzzsonglőrök bemutatóján vehetnek részt.

A STRAND ART keretében a kortárs képzőművészet is helyet kap, több mint ötven alkotást mutatnak be a pop-up galériában, és a művészekkel személyesen is találkozhatnak a látogatók. A művészeti előadások és műhelyprogramok tovább gazdagítják a fesztivál kínálatát.

A STRAND Csúszda, amely a Balaton legmagasabb tornyával büszkélkedhet, új izgalmakat hoz a fesztiválra. A bátor fesztiválozók közel 30 méter magasról csúszhatnak le a tóba vagy a nagyszínpad irányába.

A STRAND Fesztivált idén is a MOL mutatja be, és augusztus 22. és 24. között várja a látogatókat Zamárdiban. A fesztivál több mint egy egyszerű zenei rendezvény: a Balaton partján a zene mellett a kortárs képzőművészet, az irodalom, a film és a sport is központi szerepet kap.




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr8718467249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása