2023.06.23

CIPŐTIPPEK JÓ IDŐRE

RekaLukacs | 2023.06.23 10:48 | Szólj hozzá!


Ahogy melegszik az idő, már mi is alig várjuk, hogy megszabaduljunk a vastag ruháktól és természetesen a bundás óriási csizmáktól, bakancsoktól. Itt az idő beszerezni a tavaszi cipőket. Ebből a cikkből megtudod, hogy milyen nagy a választék cipők esetén ha jó időről van szó.

Nagyon sok féle stílusú és fazonú cipőkből válogathatsz.  Nem csak széles a választék de kényelmes is. Ezek a cipők azért valljuk be, sokkal kényelmesebbek mint a nagy bundázott bakancsok és természetesen nem utolsó szempont, hogy sokkal könnyebb hozzájuk öltözködni is.

Vessünk egy pillantást, arra hogy milyen cipőkből válogathatunk tavasszal és nyáron. Lehet, hogy lesz közte olyan ami eszedbe sem jutna. Újítsd fel egy kicsit a cipős szekrényed tartalmát néhány egyedi darabbal.

#Vitorláscipő

Az egyik kedvenc cipőfajtánk az úgynevezett „boat shoes” vagyis vitorlás cipő. Rengeteg színben megtalálhatod őket. Egy egy színes cipőfűzővel még egyedibbé stílusosabbá varázsolhatod. Mi főként vászon vagy rövid nadrágokhoz ajánljuk. Átmenetet képeznek az elegáns  és a sportos cipők között.  Tehát egy casual vagy smar casual stílushoz tökéletesen passzolnak.

#Mokaszin

 

A mokaszinek már egy fokkal elegánsabbak mint a vitorláscipők. Ezeket már simán felveheted akár egy öltöny szetthez is ha nem a legmagasabb eleganciára törekszel. A mokaszinokat több anyagban is megvásárolhatod, a bőrtől a velúrig, rengeteg típusa van. Egy felhajtott nadrágszárral nagyon szexi tud lenni.

#Slip on

Az igazi, felkapós kényelmes cipő. Nem kell bajlódni a cipőfűző kötögetésével, csak felkapod és már mehetsz is. Ez is több anyagban megtalálható a boltok polcain. Fontos, hogy ezeket titokzoknival vedd fel. Nagyon csúnya tud lenni ha kilóg a zoknid.

 

#Vászoncipő

Hasonló a slip-onhoz, viszont ez tényleg leheletvékony és könnyű. Nem ajánlatos hosszú sétákra ezt a cipőt választani, mivel nagyon vékony talpának köszönhetően nem  igazán kényelmes viselet.  Rövidtávra, persze szuper választás.

#Tornacipő/Utcai sportcipő

A sportcipőket nem kell bemutatni. Mindenki imádja őket, hiszen mondhatom, hogy a legkényelmesebb viselet. Tavaszra és nyárra érdemes beszerezni egy tuti befutó fehér párt, hiszen ez szinte mindenhez megy és nagyon divatos.

 

 

 




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr7413750374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása