2023.05.18

LEGJOBB FÉRFI SÉRÓK TAVASZRA EGYENESEN A HÍRESSÉGEKTŐL

RekaLukacs | 2023.05.18 21:36 | Szólj hozzá!


Ha már régóta gondolkozol, hogy valamit úgy változtatnál a külsődön, akkor hajrá a változás mindig jó. Szerintünk az egyik leggyökeresebb és leglátványosabb külsőddel szemben elkövetett változtatás, az a hajad fazonjának megújítása. Nincs más háta, mint időpontot kérni kedvenc fodrászodtól, hiszen itt a tavasz és rád is rád fér egy kis fazonigazítás a zord otthon kuporgó tél után nincs igazam?

Elhoztuk nektek a 2018-ban úgy tűnik igazán vagány hajstílusokat egyenesen a hírességek fejéről. Ha éppen azt tervezted, hogy megnöveszted, vagy éppen megszabadulsz elkószáló tincseidtől, akkor ezeket a képeket látva, biztos elhatározásra jutsz a hajadat illetően.

Akkor nézzük is mi ma a trendi:

David Beckham:

David mindig megpróbálja rajongóit elkápráztatni hajkoronájával. Úgy váltogatja őket mint más a zokniját. Mostani stílusa nekünk nagyon bejön, felül hosszabbra hagyott, vagány fiatalos forma.

Justin Timberlake:

Justin épp ellenezőleg, úgy döntött, hogy megválik tincseitől és rövidre vált. Nagyon jól áll neki. A pici lenyírt haj, egy rendbe szedett hosszabb szakállal tuti választás.

Jeff Goldblum:

Húha nagyon bohém. Szépfiúsan, oldalra fésült mégis nagyon vagány hatást kelt. Ezzel a szemüveggel pedig teljes az összkép.

Chris Pine:

Hosszú, kordában tartott, jófius hajkorona. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de ebben is van valami. Magabiztosságot és stílusosságot, ápoltságot sugároz.

Shaun White:

Ezzel ellentétben, az oldalt felnyírt felül hosszúra hagyott már sokkal inkább rosszfiús vagányabb forma is nagyon ott van a szeren.

 

 

 




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr6513709252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása