2018.10.04

TÖKÉLETES KIEGÉSZÍTŐK FÉRFIAKNAK!

HeStyle | 2018.10.04 12:02 | Szólj hozzá!


 

Sokszor esett már szó a legalapvetőbb férfi kiegészítőkről úgy, mint a nyakkendőről, a karóráról vagy éppen az övről. Mindemellett azonban kevés szó esett eddig az olyan apró részletekről, melyeket korábban kifejezetten nőknek valónak tartottak, de ma már annyit változott a világ, hogy férfiak is nyugodt szívvel viselhetik. És hogy miről is van szó? Bizony, kedves férfiak, az olyan apróságokról, mint a karkötő, a gyűrű, vagy éppen a nyakláncok. Sokan talán ódzkodtok ezektől a kiegészítőktől, éppen ezért igyekeztünk olyan megoldást találni, amely egyedi és férfias kisugárzást kölcsönöz viselőjének. A keresgélés közben pedig igazi kincsre bukkantunk – lássuk, mi is az.

Külföldön már hódítanak a férfi ékszerek, hiszen tudjuk, hogy ezek a mindennapi élet jól bevált, stílusos és egyedi kiegészítői lehetnek. Ugyanúgy, ahogy minden más ruhadarab esetében, itt is vannak szolidabb, férfias darabok, és kicsit feltűnőbbek, erőteljesebbek is. A jól megválasztott kiegészítők egy teljesen új szintre emelhetik a megjelenést, amihez elengedhetetlen a megfelelő párosítás.

A leghasználtabbak a karkötők, amiről elmondhatjuk, hogy talán ezt viselik a legnagyobb biztonsággal az erősebbik nem tagjai. Egy jó karkötő ugyanolyan eleganciát és magabiztosságot adhat viselőjének, mint a tökéletes karóra. Ehhez oda kell figyelni arra, hogyha elegánsabb, elitebb és úgymond metálosabb a megjelenésetek, akkor szintén valamilyen ezüst vagy gyöngyös karkötőt válasszatok, a kényelmes, sportosabb napokon pedig egy bőr vagy kötél anyagból készült a megfelelő. Annyit viselhettek a kezeteken egy időben, amennyit szeretnétek, csak a stílusokat ne keverjétek.

A második helyen a nyakláncok állnak, hiszen aki fontosnak tartja kiemelni a megjelenésében, az látványos helyre teheti, aki pedig még csak próbálgatja ezt a kiegészítőt, kevésbé magabiztos vagy csak emlék gyanánt hordja, az egy mozdulattal elrejtheti a pólója alá, és csak a szövet mögül kikandikáló szíj fog arra utalni, hogy bizony hordunk valamit a felső alatt. Itt is széles skálából választhattok az ízléseteknek megfelelően. A mindennapi viselethez mi a szolidabb, bőr vagy esetleg ezüst alapú nyakláncokat javasoljuk, ezek a legtöbb outfit-hez passzolnak.

Végül, de nem utolsó sorban szót kell ejtenünk a gyűrűkről, amit kevés férfi érez magáénak. Bizony, ehhez kell egy magabiztosság és egyfajta stíluskedvelés, de aki teljes biztonsággal hordja, annak jól hozzá tud járulni a tökéletes megjelenéséhez. És mivel ma már nem csak a női, hanem a férfidivat szerves része is, így minél többen hordják, annál többen éreznek majd bátorságot arra, hogy beszerezzék első gyűrűjüket. Éppen ezért a divatmárkák számos férfias darabot gyártanak, amelyek viselésével egyáltalán nem tűntök nőiesnek, ráadásul nagyon jól kombinálható a korábban említett karkötőkkel is.

Legtöbbször a minőségi és egyedi kiegészítőket csak az internet segítségével, rendeléssel, külföldről lehet beszerezni. Minket ez azonban nem hagyott nyugodni, és szerettünk volna találni egy olyan márkát vagy boltot, amely nem elég, hogy magyarországi székhelyű, hanem széles választékkal rendelkezik és a trendeknek megfelelő darabokat gyárt. Úgyhogy, ha valaki a kis ízelítőnk után, vagy már korábban is rákapott a férfi kiegészítőkre, annak jó hírünk van, ugyanis rátaláltunk a Peeetparacord-ra, ami minden keresési feltételünknek megfelelt.

A kínálatban minden férfi kiegészítő szerepel, és a készítők nem elégedtek meg egy-egy darabbal, számos stílus közül válogathatunk.  A karkötők esetében a legnagyobb a választék, 5 különböző kategóriából válogathatunk, úgyhogy lehetsz sportos vagy elegáns, biztosan találsz az ízlésednek megfelelőt. A legnépszerűbb termékek között ásvány és paracord – azaz kötélszerű anyagból készült – karkötők szerepelnek, de ezen felül van itt bőr és acél is. A színt és az anyagokat is keverhetitek, így gyakorlatilag végtelen kombináció létrehozható. Plusz pont, hogy az itt kapható termékek 90%-a kézzel készül.

 A nyakláncok és a gyűrűk tekintetében egyelőre kisebb a választék, de ezek is minőségi alapanyagokból, igényesen készülnek. A nyakláncok mirocord-ból – ami a paracord kistestvére - készülnek, és a biciklilánc medálnak köszönhetően egy kicsit sportosabb az összhatás. A gyűrűk esetében pedig a rozsdamentes acélból készült, egyszerű, letisztult stílusú darabokat rendelhetitek meg, amelyeket az oldal leírása alapján hamarosan díszesebb társaik követik majd.

Reméljük, meghoztuk a kedveteket az ékszervásárláshoz!

Itt tudjátok megnézni a további terméket! PeeetParacord

 

 




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr6214281157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása