2018.04.03

A SZAKÁLLAD IS MEGÉRDEMLI A TÖRŐDÉST

RekaLukacs | 2018.04.03 12:00 | Szólj hozzá!


A szakállviselés ma nagyon hódít.  Az extrémebbtől a visszafogott borostáig, bármelyik mellett is teszed le a voksod, ma büszkén viselheted. Egy korábbi cikkünkben elhoztuk nektek 2018 legjobb fazonjait, viszont a szakáll megfelelő ’karbantartásáról’ még nem beszéltünk. Ebből a cikkből megtudhatod, hogy a tökéletes fazonra igazítás után, hogyan és mivel ápold megfelelően csodálatos arcszőrzeted. 

Ma már rengeteg férfi kozmetikum megtalálható a piacon, amit kimondottan a a szakállad ápolására fejlesztettek ki hozzáértő szakemberek. Szerencsére már prémium minőségű kozmetikumok tömkelegeiből is válogathattok és nem feltétlenül kell a low budget kategóriából válogatnod. 

Nézzünk 3 szuper terméket:

Szakáll balzsam:

A szakáll balzsam rendszeres használata nem csak teljesen felpuhítja és táplálja arcszőrzetedet, de megszünteti az arcszőrzet növesztésével együtt járó irritációt. Nagyon ajánljuk.

 GALACTIC HEDONIST RIGEL SZAKÁLL BALZSAM

Természetes alapanyagokból készült, parfümös illatanyaggal, mely a cédrus és szantálfa, valamint pézsma illatjegyeit hordozza. Méhviasz, sheavaj és esszenciális olaj tartalmával hidratálja és ápolja arcszőrzeted és az alatta levő bőrfelületet. Könnyen kenhető, nem igényel külön melegítést a felvitel előtt és parfümös illatának köszönhetően, akár egy egész napig kitart, így akár külön parfümöt sem kell magaddal hordanod használata mellett.

Szakáll olaj:

Napi rendszerességgel arcszőrzetedre, szakálladra kenve használd, kedvenc szakállmosód használata után, vagy zuhanyzást, arcmosást követően.

PRORASO SZAKÁLLOLAJ - CYPRESS & VETYVER

A Proraso Cyprus & Vetyver szakállolaj ápolja és hidratálja szakállad és arcszőrzeted, ciprus és ázsiai vetyver illata felfrissíti arcbőröd.

Szakállmosó:

 PRORASO SZAKÁLLMOSÓ / SZAKÁLL SAMPON - AZUR LIME

Proraso Azur Lime szakállmosó tisztítja, illatossá teszi szakállad, anélkül, hogy azt túlságosan kiszárítaná. Mediterrán lime illata kellemesen felfrissíti arcbőröd a szakállsampon használatát követően.

Szerezzétek be ezeket, vagy ehhez hasonló termékeket és az tuti, hogy mindig ápoltak és illatosak lesztek szakállfronton.




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr6313552601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása