2018.03.15

ÉRDEMES EGY PILLANTÁST VENNI CHRISTIANO RONALDO ALSÓNEMŰ KOLLEKCIÓJÁRA : CR7 STYLE

RekaLukacs | 2018.03.15 5:41 | Szólj hozzá!


Szinte mindenki ismeri Christiano Ronaldot, hiszen a világ egyik legismertebb focistájáról van szó. Sokan kedvelik és sokaknak nem áll közel a szívéhez. Egy dologban viszont szerintem megegyezhetünk: szuper alsónemű kollekciót dobott a piacra. Ma ezekről lesz szó.

Természetesen a focista nem teljesen egyedül tervezi alsóneműit, sokkal inkább a nevét és ötleteit adja hozzá. Neves díjnyertes tervezők állnak a kollekció mögött, mint a New Yorki Richard Chai aki korábban dolgozott már Donna Karannek és Marc Jacobsnak is. Ezen felül az anyag minőségéről is szakértők gondoskodnak, hiszen a híres Dán JBS anyagcég áll a gyártás mögött.

A CR7 márkanevet viselő alsóneműk és zoknik, modernek, vidámak, hiszen rengeteg szín kombinációját tudhatják maguknak és nem utolsó sorban óriási a választék mind fazonban mind stílusban. 4 teljesen különböző termékkategória van a zoknik és az alsóneműk tekintetében is.

A négy vonal: Luxury, Basic, Fashion és CR7 Boys (gyerekeknek)

 Vessünk egy pillantást az új kollekció néhány darabjára, hátha kedvet kaptok, hogy beszerezzetek egyet.

LUXURY KATEGÓRIA:

FASHION KATEGÓRIA:

Bekerültek néhány unalmasnak messziről sem nevezhető, extrémebb mintás darabok is, az egyediség kedvelőinek:

BASIC KOLLEKCIÓ:

A letisztult elegancia és a kényelem kedvelőinek itt a BASIC kollekció:

CR7 Boys KOLLEKCIÓ: 

 

►►►►

Kövess minket a Facebook oldalunkon is!




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr5413666870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása