2018.03.12

EGY EGYSZERŰ TRÜKK, AMIVEL FELDOBHATOD A SZETTJEIDET ÉS MÉG A SARKI BOLTBAN IS KAPHATÓ!

RekaLukacs | 2018.03.12 9:55 | Szólj hozzá!


A párizsi 2018/19-es őszi kollekciókat bemutató férfidivathéten egy nagyon egyedi és szerintünk nagyon menő trükkre bukkantunk, amivel nagyon egyszerűen és nem mellékesen olcsón feldobhatod a ruhatáradat. Na de mi is lehet az a 1500 Ft-ért is megvásárolható dolog ami ilyen divatossá tesz téged? Ebből a cikkből kiderül!

A divathetek midig szuper lehetőséget nyújtanak arra, hogy még ha nem is tetszik a kollekció össze darabja, elcsenj egy két szuper praktikát és ihletet meríts. Mi is ezért imádjuk árgus szemekkel vizsgálni a divatbemutatókról kiszivárgott híreket, képeket és videókat.

A mai cikkben is elhoztunk nektek egy praktikát és ez nem más mint egy pár fehér zokni. Furcsán hangzik igaz? Pedig teljesen komolyan beszélünk. Újra visszatér divatba a nadrág alól kivillanó fehérzokni láz.

Szerintünk nagyon ötletes és tényleg feldobja és ad egy kifinomult érzést az öltözékednek. Ha semmi extra nem jut eszedbe egy egyszerű szettet viselsz, jusson eszedbe hogy egy sarki boltban pár száz forintért megvásárolható (persze a minőségi zokni, nagyon fontos) fehér zoknival nyugodtan feldobhatod a külsőd.

Hoztunk nektek néhány összeállítást, egyenesen a divathétről, hogy lássátok, hogy mihez és hogyan jó viselni a fehér zoknit.

A fehér cipő + fehér zokni kombináció nagyon egyedi hatást kelt. A street styletól az elegánsig, minden viseletet feldob.

Egy bakkancsból kibújva vagy egy elegáns cipőből kivillanva... nem számít!

►►►►

Kövess minket a Facebook oldalunkon is!




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr5313601677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása