2018.03.09

ARCÁPOLÁS FÉRFIAKNAK: VÉDD A BŐRÖD

RekaLukacs | 2018.03.09 12:06 | 1 hozzászólás


A kozmetikumok már nem csak a nőké. Ki mondta, hogy csak nőknek kell odafigyelni a szép és ápolt arcbőrre a ránctalanításra vagy a napvédelemre? A mi válaszunk az, hogy bárki is mondta NE hallgass rá. Sajnos a férfiak is öregszenek nem csak a nők, így fontos hogy odafigyelj arcod fiatalságának megőrzésére.

A legtöbb férfi egyszerűen el sem tudná képzelni, hogy valamit az arcára kenjen. Meglepő tény, de sokan még a naptól sem hajlandóak védeni magukat. Pedig nagyon fontos lenne és a bőrápolásban semmilyen nőies dolog sincs. Nem a körmöd fested ki, hanem férfi kozmetikumokat vásárolsz és használsz.

Az sem jó kifogás, hogy nincs rá időd. Lefekvés előtt a fogmosás után igenis mindenkinek van 3 plusz perce arra, hogy megtisztítsa az arcát az egész napos kosztól és feltegyen egy hidratáló krémet. Nagyon puha és szép lesz tőle a bőröd és persze illatos is. Ha beleépíted a napi rutinba nagyon hamar meg lesz a hatása.

Nézzük meg milyen férfi kozmetikumokat érdemes használni:

 BAXTER OF CALIFORNIA FÉRFI ARCLEMOSÓ GÉL

Kókusz kivonatos arctisztító gél férfiaknak. Eltávolítja a felesleges olajat és a próusokban lerakódott szennyeződéseket, megőrizve bőröd természetes nedvességtartalmát.  Minden bőrtípusra megfelelő.

 VICHY: HOMME

A Vichy mestere az arcápolásnak és kifejlesztettek egy férfiaknak való teljes bőrápoló kollekciót. A kollekció minden darabja hatalmas segítség lesz a bőrödnek és varázslatot tesz az arcoddal.

 BALEA MEN ENERGY Q10 SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ

 

Csökkenti a sötét karikákat, hűti, "újraéleszti" és frissességgel látja el fáradt szemét.

 

 

 NIVEA MEN CREME

Univerzális krém , használhatod testre kézre, bárhol ahol a bőrnek szüksége van rá. Hidratálja a bőrt és segít megakadályozni annak kiszáradását. Gyorsan beszívódik. Praktikus csomagolás és friss férfias illat.

 
NIVEA MEN AFTER SHAVE BALZSAM 


Gyorsan megnyugtatja az irritált bőrt és rendszeres használat mellett csökkenti a bőrérzékenységet. Gyorsan felszívódó, extra gyengéd, alkoholmentes és semleges illatú bőrápoló balzsam.

 BALEA MEN SENSITIVE NAPPALI ARCKRÉM

A bőrnyugtató hatású Nordic cotton formulát, valamint UVA-és UVB szűrőt tartalmazó Balea men nappali arckrém segít megvédeni a bőrt a káros környezeti hatásoktól, és hozzájárul a bőr regenerációjához. Csökkenti a bőr feszülés érzetét.

Remélem meggyőztünk titeket és győzött a bőrápolás.




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr5713552635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2018.03.31. 00:35:14

"Lefekvés előtt a fogmosás után igenis mindenkinek van 3 plusz perce arra, hogy megtisztítsa az arcát az egész napos kosztól és feltegyen egy hidratáló krémet."

Erre való a tusolás és a szappan.
süti beállítások módosítása