2018.03.06

SZEREZZ BE EGY FEKETE GARBÓT, NEM FOGOD MEGBÁNNI

RekaLukacs | 2018.03.06 6:00 | 1 hozzászólás


A divathetek alatt, nem csak a divatbemutatókon, de az utcákon is nagyon különleges, egyedi és sokszor exkluzív összeállításokkal találkozunk. Ilyenkor mindenki sokkal inkább elengedi a fantáziáját és kiéli a divat iránt érzett szenvedélyét.  Már korábban irtunk egy cikket nektek a garbó viselés előnyeiről és praktikáiról.

itsmansclass_turtleneck-5.jpg

A New Yorki divathéten és a showkat követő bulikon készült képeken megakadt a szemünk valamin. Rengeted híresség, legyen az divaticon, tervező vagy énekes viselt garbót, méghozzá fekete garbót különböző összeállításokkal.

Miért is jó a fekete garbó?

Szerintünk üzenete van. Ha van ruhadarab, akkor ez pont egy olyan, ami sugall valamit. Méghozzá magabiztosságot és határozottságot egy kis eleganciával karöltve. Persze a jól bevált kissé klisé, fekete garbó plusz szemüveg kombó kicsit olyan hatást kelt, mintha most készülnél feltalálni valamit. Viszont azt kell hogy mondjam, hogy ez a sztereotípia  már megdőlt, hiszen a garbó+szemüveg, ma sokkal inkább stílusosságra, divatérzékre és határozottságra vall.

A fekete garbó egyáltalán nem unalmas, és lassan alapdarabja a gardróbodnak, hiszen nagyon sok féle módon variálható és elvihető különböző stílusok irányába, ha jól kombinálod őket.

Nézzünk egy két szuper ötletet:

A színek kompozíciója! A következő képen Eric West egy vagányabb vonalat választott. Kissé Rock&Roll stílust idéz a fekete fehér csíkos nadrágja ( a csíkos most nagyobb divat mint valaha) feldobva egy fekete garbóval. A garbó segítségével megtartotta ennek a bohém öltözetek az eleganciáját és titokzatosságát. Mi imádtuk.

A következő képeken azt láthatjátok, hogy hogyan lehet egy teljesán más irányba elvinni a garbó viselést. Simán feldobhatod egy szuper elegáns zakóval is. Ha az öltönyödhöz a szokásos helyett, nem inget választassz hanem egy garbót, teljesán más hatást keltessz. Szerintünk nagyon szexi és férfias.

Ha egy színes zakóval dobod fel a garbód, kissé merészebb extravagánsabb hatást keltessz. De természetesen a teljesen laza, vagány stílusba is tökéletesen beleiilik a garbó. Egy bőrdzsekivel, egy farmerral és zakóval smart casual lookot érhettek el. Laza de mégis letisztult.

 

►►►►

Kövess minket a Facebook oldalunkon is!




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr1413666892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mészárolós Lőrinc 2018.03.08. 06:40:54

Ok, kedves postoló, de kérlek segíts: -hónapok óta keresek normális fekete garbót, gyakorlatilag sehol sem lehet kapni, ahol pedig mégis lenne ott meg olyan szabású van, ami enyhén szólva sem férfias...
Esetleg valami tutitipp???
süti beállítások módosítása