2018.03.03

NEKTEK BEJÖN LEBRON JAMES CIPŐJE A NIKE „EQUALITY” KAMPÁNYÁNAK ÚJ DARABJA? NEKÜNK NAGYON

RekaLukacs | 2018.03.03 13:27 | Szólj hozzá!


LeBron James-t napjaink egyik legjobb sportembereként és talán a legjobb kosarasként tartják számon. Évekkel ezelőtt a Nike-val karöltve piacra dobta sportcipőit, amelyek hatalmas visszhangnak örvendnek.  Az emberek imádják a cipőit. Na de mi a helyzet a napokban „talán” piacra kerülő legújabb sneakerével?

A múlt évben a Nike elindította the „EQUALITY” – „EGYENLŐSÉG” elnevezésű kampányát. Ez a kampány arra szolgál, hogy felhívja az emberek figyelmét a társadalmi egyenlőség fontosságára. Úgy mint faji, nemek közti, vallási és szexuális egyenlőségre. Mi nagyon nagyra tartjuk, ha ilyen nagy márkák mint pl a Nike megpróbálja jó célokra használni a hírnevét és népszerűségét. Ennek a kampánynak szerves része a kosaras hero, LeBron James is.

LeBron, akkor amikor Donald Trump amerikai elnök elfoglalta fehérházi székét, egyik mérkőzésén egy sajáttervezésű (persze profi tervezők segítségével) cipőben lépett pályára az „Equality” felirattal. Mindenki saját maga döntse el ennek okát és hátterét. Az biztos, hogy LeBron üzenni akart az embereknek. Ezt nem mindenki nézte jó szemmel természetesen, de LeBron nem hátrált meg. Sőt.. most eljött az idő hogy, ne csak a kosaras viselhesse ezt a cipőt, hiszen a NIKE egy sorsolás keretein belül 400 db párt oszt szét. A cipő eddig csak LeBron számára volt elérhető.

Mit tud a cipő? A LeBron kollekció minden darabjához hasonlóan ez a cipő is rendelkezik a Nike Air és a Nike Zoom technológiával a  cipő talpára fókuszálva, lehetővé téve a tökéletes „rugózást”. Ami az NBA sztár számára elengedhetetlen.

Amiben viszont különbözi a többitől, az a pozitív üzenet amit a cipő hordoz és közöl a világ felé. A cipő egyik darabja fehér a másik pedig fekete. Az EQUALITY szó is elválasztva szerepel a két cipő sarkán.

Good Job LeBron, mi imádjuk ezt a cipőt!




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr3713709336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása