2018.02.22

A férfiak hajhullásáról...

Kahn Katalin | 2018.02.22 5:23 | 2 hozzászólás


Legyen bármilyen korban az ember, a hajhullás sajnos rendkívül nagy hatással van egy férfi önbizalmára, amit minél előbb érdemes orvosolni. A férfiaknál a kopaszodás a hormonokkal van összefüggésben, de egyéb okok is kiválthatják, mint például a sok stressz, vagy az általános egészségügyi állapot. Íme néhány tipp, hogy elkerüld a nem kívánatos hajhullást, már az első jelek megjelenésekor.

hair-loss-treatments-men-1.jpg

A kiegyensúlyozott étkezéssel, valamint a megfelelő tápanyagok és vitaminok bevitelével megelőzhető a korai kopaszodás. Jótékony hatással van például a tojásban lévő fehérje, és a B-vitamin is segít a hajhagymák egészségének megőrzésében. Fontos, hogy kíméljük hajunkat a gyakori samponos mosásoktól, mert az is rendkívül károsíthatja a hajhagymákat. A vizes hajat nem érdemes fésülni, és hidegebb levegővel kíméletesebb szárítani.

hajhullas.jpg

Mindemellett ajánlott a stresszforrások elkerülése és a pihentető alvás is. A szorongás rosszabb egészségügyi állapothoz vezethet, amit sajnos a haj hullásával is levezethet a szervezet. Ezen kívül rengeteg hajdúsító és hajhullás elleni sampon vásárolható, amiket érdemes lehet bevetni, ha súlyosbodna a helyzet. 

hajhullas2.jpg

A fenti praktikákra odafigyelve garantáltan elkerülhető a hajhullás, így megőrizhetitek bomba jó frizurátok állapotát és határozottság sem fog elmaradni, ha megjelentek valahol!

►►►►

Kövess minket a Facebook oldalunkon is!




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr4813668080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Démienke 666 2018.02.22. 16:51:47

Kenhetsz a fejedre akármit, ha genetikai eredetű férfias kopaszodásban szenvedsz csak az idődet pazarolod. Ami jelenleg kutatások által bizonyítottan megállíthatja a genetikai kopaszodást az a DHT szintet csökkentő finaszterid alapú gyógyszer, ami rejtélyes módon Magyarországon nem kerül forgalomba (csak 5 mg-os változatban, vényköteles prosztatagyógyszerként.)

szumátrai szikár szatír 2018.02.24. 18:05:56

Ezt a sok faszságot, amit itt összehordtatok. Szánalom.
Kutyaszart is kenhetsz a fejedre ha hullik a hajad, semmi nem segít...
süti beállítások módosítása