2018.02.06

LESIFOTÓK A PÁRIZSI 2018/2019-ES ŐSZI FÉRFI DIVATHÉTRŐL

RekaLukacs | 2018.02.06 8:50 | Szólj hozzá!


Az őszi férfi kollekciókat bemutató párizsi divathét hivatalosan január 17-től 21-ig tartott. Minden évben úgy várjuk a divatheteket, mint kisgyerek a mikulást, hiszen ekkor nyerhetünk bepillantást a jövő év trendjeibe és meríthetünk ihletet cikkeinkhez és  ezáltal a mi és a ti ruhatáraitok tökéletes megalkotásához.

Most nem a divatmbemutatókon látható trendekrő lesz szó, hanem a fashion showra igyekvő emberek öltözékeiről!

Ezt a cikket olvasva, te is a divathéten érezheted magad, hiszen készítettünk nektek egy nagyobb összeállítást a divathéten készült lesi fotókból. Nyugodtan inspirálódjatok.

A fotókat Jonathan Daniel Pryce készítette a VOGUE-nak.

Nézzük mit tartogat nekünk Párizs utcái a divathét alatt:

Igen úgy látszik Párizsban is a streetstyle hódit. Nagy eklektikus minták és színek, egy kis oldschool érzéssel fűszerezve. Nekünk nagyon bejön ez a stílus és ezt imádjuk Párizsban, hogy itt mindenki szabadon, határok nélkül fejezi ki  személyiségét és stílusát a ruhatáruk megalkotásakor.

Reméljük egyszer mi is eljutunk a divathétre, és az első sorból tudósíthatunk nektek.




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr1413601683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása