2018.01.27

A MEGFIZETHETŐ ÓRA: STÍLUSOS ÓRÁK 100.000 FT ALATT

RekaLukacs | 2018.01.27 12:31 | Szólj hozzá!


Az óra egy férfiszívnek, majdnem olyan fontos, mint egy szép autó. Férfiasságot, eleganciát és magabiztosságot sugároz. Arról nem is beszélve, hogy szép óra mennyire feltudja dobni a viseletedet. Egy jó óra igazi alapdarab, ami soha nem megy ki a divatból.

Mindenki imádja a luxusórákat, mint a HUBLOT, ROLEX vagy éppen TAG HEUER, viszont ezeket tényleg csak nagyon kevesen engedhetik meg maguknak.
Fel a fejjel, ezért még nem kell lemondani az óraviselésről. Szerencsére van még rengeteg szuper óramárka, ami még a pénztárcádnak is tetszeni fog.

Összegyűjtöttünk néhány igazán különleges darabot, amiknek az ára 100.000FT alatt van.

Persze az órák esetében is figyelni kell a stílusra. Ha például öltönyben vagy, akkor egy sportos óra nem igazán passzol ha pedig az edzőterembe vagy futni mész, akkor ne elegáns darabot válassz.

Válogatásunkban minden stílusnak megfelelő órát megtalálsz.

Sportosan elegáns:

A mi abszolút kedvencünk ez a két gyönyörűség: Zeppelin Dual Time (100Years)

A két szín, teljesen más hatást kelt.  A választás már tényleg csak az ízlésedre van bízva. Casual, Smart-Casual és elegáns öltözékekhez is tökéletes.

78.000FT

A következő egy sportosan elegáns darab. Nagyon praktikus választás, mert sportosabb és elegánsabb ruhákhoz is felveheted.  A sportos számlaphoz és gumi szíjhoz tökéletesen megy a fekete és a kék színek eleganciája.

Atlantic Seasport férfi karóra 94 500 Ft

Elegáns:

Boccia Titánium 68 400FT

Ez az óra fém szíjával és fekete számlapjával egy kimondottan elegáns és férfias darab.

Orient Classic 69 000FT

Sportos:

Festina the original 52 900FT

Ezt az órát a sport szerelmeseinek találták ki. Több színben is kapható. Szerintünk sárga-fekete kombináció nagyon egyedi.

Ezek az órák is nagyon minőségiek és időtállóak bátran szerezz be egy új darabot.

►►►►

Kövess minket a Facebook oldalunkon is!




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr913533971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása