2018.01.18

ITT AZ IDEJE, HOGY SZAKÍTS A MEGSZOKOTT ÖLTÖNYÖDDEL! (Megmutatjuk, hogyan csináld)

RekaLukacs | 2018.01.18 7:00 | 4 hozzászólás


Ha magadra ismersz a következő sorok alapján, akkor a legjobb helyen jársz. Maradj és olvasd el a cikket, mert itt az ideje a stílusváltásnak. Legalábbis az öltönyök terén.

Kapcsolódó kép

A munkád megköveteli a minden napos öltönyviselést, ezért te minden reggel benézel a szekrénybe és a jobb esetben 3-4 öltönyöd közül kiválasztod azt, ami 1. tiszta és 2. talán nem volt rajtad még a héten. Felveszed és máris pont ugyan úgy érzed magad, mint az összes többi napon. 

Hát ez tényleg elég unalmasan hangzik. Ha nem ismertél magadra, akkor pedig azért olvass tovább, hogy megismerd a legújabb trendeket, hogy amikor öltönyviselésre kerül a sor biztosan kitűnj a tömegből.

Elhoztunk nektek pár top tippet arra, hogy hogyan tartsd meg az elvárt ’business casual’ külsőt, de mégse csak a megszokott , fekete/kék/szürke öltöny szetted viseld.

# Kedvenc blézereid kiválasztása:

Ma már teljesen elfogadott sőt, szerintünk irtó stílusos, ha a nadrág és a zakó színébe, mintájában sőt akár anyagában is eltér egymástól. Ez egy szuper trükk arra, hogy egy nadrágot akár 2-3 különböző zakóval is felvehetsz és olyan hatást kelt mintha minden nap teljesen új szettben lennél. Nagyon változatos és egyedi maradsz egész héten. Lehetsz nyugodtan merész a színek tekintetében egy fontos szabályt szem előtt tartva: A kevesebb néha több.

Ha a munkakörnyezetedbe még belefér egy kis smart casual stílus, akkor akár alulra egy sötét farmert is felvehetsz.

# Játssz az anyagokkal:

Az a szabály, hogy mindennek megegyező anyagból kell lennie már többé nem létezik. Egy vászon nadrág egy elegáns szövet zakóval tökéletes kombináció és még távolról sem unalmas. Ezen kívül kihasználva, hogy tél van, egy kardigán, kötött pulóver szuperül feldobja az unalmasnak tűnő gardróbodat.

#Cipő mustra

Nyugodtan dobd félre a megszokott (unalmas) és legtöbb esetben kényelmetlen elegáns cipődet egy kis időre. Szerezz be 1-2 menő mokaszint és ezek variációját. Ugyan olyan elegáns hatást kelt még is egyedi.

# Mintákra fel!

Ne félj a mintáktól, ha nem esel túlzásokba, egy apró mintás zakó, öltöny azonnal megbolondítja a külsőd és ezt a legjobb értelemben.

Legyen az kockás, pöttyös vagy csíkos, biztosan jól  és divatosan fogod benne érezni magad.

►►►►

Kövess minket a Facebook oldalunkon is!




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr8613571587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

erol 2018.01.19. 12:59:36

Makkoscipő. Ez aztán a friss,ropogós divattanács.

Szelid sunmalac 2018.01.19. 13:21:31

@erol: Meglepodnel, de az un. makkoscipo nem a volt szocialialista idok termeke es a vilag nagy reszen nem is kotodnek hozza rosszerzesek, magyarn a mai napig klasszikus es divatosak.

erol 2018.01.19. 13:31:58

@Szelid sunmalac: Tudom, de szerintem ettől függetlenül béna.

báró Csekonics 2018.01.19. 14:42:28

@Szelid sunmalac: nem érdemli ugyan meg a szerző (többek között a mégis különírásáért), de annyiban szeretném megvédeni hogy azért kiemelte hogy smart casual tippekről van szó.
Amire meg Te gondolsz, az a formal de még inkább a business formal dresscode. Igen, van ahol követelmény az öltöny, de sok helyen ma már sokkal lazábbak a szabályok. Komoly nemzetközi cégeknél is, felsővezetői körökben is (feltéve hogy "egymás közt" vannak és sem fontos ügyfél sem nemzetközi csúcsvezető nem várható éppen).
süti beállítások módosítása