2018.01.14

Ami a nadrág alatt lapul – melyik alsónadrágot válaszd?



Nem egyszerű a férfi nem élete, amikor a megfelelő alsónadrág kiválasztásáról van szó – legyen kényelmes, de mégis szexi, hiszen ugye sose lehet tudni, mikor hozza úgy az élet, hogy lekerül a nadrág.

159422_max-620x600.jpg

Régebben ezzel kevesebb gond volt, hiszen nem jelentek meg a különböző divatok, csak az egyszerűségre törekedtek. A legősibb alsónadrágot az egyiptomiak készítették, az ágyékkötőről valószínűleg sokan hallottatok már. Aztán ott volt a görögöknél a tóga, vagy ugye az Olimpiák alatt a teljes meztelenség - visszatekintve valószínűleg ez volt a legkényelmesebb és legszabadabb „viselet”.

Aztán a XIII. században feltalálták a mai alsónadrágot, amelyet minden férfi hordott, sőt a lovagok még a páncéljuk alatt is viselték. Ezek az alsóneműk legombolható herevédővel készültek, így nem volt szükség vetkőzésre. Később ez a rész fontos szerepet kapott, ugyanis – kiemelve a férfiakbüszkeségét – egyre inkább kitömték, keményítették, ami kicsit olyan, mint ma a nőknél a push up melltartó. Ezt a trendet VIII. Henrik angol király űzte a leginkább, majd az őrület a XVI. század végére megszűnt.

A tömeggyártásra az ipari forradalom idején került sor, az 1900-as évek végére pedig már minden férfi alsónadrágot hordott. A klasszikus boxer legnagyobb újításának a gumírozott derékrészt tekintjük, neve pedig onnan ered, hogy először sportolók viselték. Az évek múlásával az alsóneműk viselése egyre kényelmesebbé vált, ma pedig számos fajtáját, formáját ismerjük. De vajon mit is válasszunk, ha nem akarunk melléfogni…

Először is ott van a bő szárú boxeralsó, amely kényelmes, megadja a kellő védelmet és nedvszívó hatása is igen magas. A skála széles, találhatunk itt lezserebb, bővebb fazonokat, és kicsit szűkebb darabokat is. Ez azoknak ajánlott, akik a kényelemre esküsznek, de sportoláshoz semmiképpen se használjátok, mert nehezen tartja helyén a dolgokat…

  Kapcsolódó képKéptalálat a következőre: „bő szárú boxeralsó”
Aztán ott van a klasszikus fecske, ez jelent meg először a tömeggyártás piacán. Abszolút ideális sportoláshoz, hiszen mindent ott tart, ahol kell – nem hiába hordják a fecske fazonú fürdőnadrágokat az úszók, vízilabdázók és műugró férfiak is. Kicsit talán túl hagyományos és egyszerű, de a másik nagy előnye, hogy kiemeli és optikailag nagyítja a lényeget, úgyhogy az első éjszakához ez lehet a legideálisabb.

Kapcsolódó kép

És végül ott van a rövid szárú brief alsó, ami valahol a két fazon között, félúton helyezkedik el. Ötvözi az előnyöket, hiszen megadja a stabilitást, ugyanakkor nem érződik szorosnak, és az anyaga is rugalmas. Ebből is van hosszabb és rövidebb változat is, mindenki kedvére válogathat a kínálatból.
Képtalálat a következőre: „rövid szárú brief”

Sajnos egyértelmű válasz nincs arra, hogy melyik a legideálisabb vagy a legbeváltabb, ezért érdemes kísérleteznetek, hogy nektek melyik kényelmes, mi áll jól. A színével is játszhattok, valaki a klasszikus feketére esküszik, amivel nem lehet melléfogni, míg mások a mintás, bohém darabokat részesítik előnyben. Bármit is választanátok, azért az utóbbit ne az intim éjszakákra tartogassátok, hanem lehetőség szerint csak otthon viseljétek.

Képtalálat a következőre: „superman boxer”

Ti melyikre esküsztök?

►►►►

Kövess minket a Facebook oldalunkon is!




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr4013433967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Labasmaz 2018.01.16. 08:43:26

A legideálisabb az milyen is...?
süti beállítások módosítása