2018.01.11

MEGVAN, HOGY KI TERVEZI A H&M DESIGNER KOLLEKCIÓJÁT 2018-BAN!

RekaLukacs | 2018.01.11 10:42 | Szólj hozzá!


A  H&M bejelentette, ki lesz a következő “designer”, akivel együttműködnek. A titokzatos személy  nem más, mint a divatimádó rapper G-Eazy.

Egy kicsit talán meglepő együttműködés, de mi kíváncsian várjuk. 

Az énekes már bizonyított, a zeneiparban világírű rap számaival. Ezzel az együttműködéssel a stílusérzékéről is megbizonyosodhatunk, hiszen már biztos, hogy ő fogja tervezni a H&M új férfi kollekciójának egyes darabjait.  Ha ehhez is olyan érzéke van, mint a zenéhez, akkor imádni fogjuk a kollekciót az biztos.

Andreas Lowenstam a H&M férfi részlegének feje, így reagált az együttműködésre:

“G-Eazy egy igazán belevaló srác, aki nagyban meghatározza a mai féri divatot. Nagy örömmel tölt el, hogy vele dolgozhatok majd ezeken a különleges darabokon. Imádjuk egyedi stílus jegyeit, például a kockák és az éllénk színek iránti imádatát.”

A divat kedvenc rappere, számos ’ legjobban öltözött listán ’ szerepelt már.

„ Ez egy szuper lehetőség”- mondja G-Eazy „ tökéletes mód arra, hogy az ízlésem, stílusom és inspirációim felhasználva, egy olyan kollekciót alkothassak a H&M segítségével, ami sokak számára elérhető”.

A bejelentés napján december 15.-én nem csak ennek a hírnek ,de G-Eazy új albumának, a The Beautiful and Damned-nek is örülhettünk.

A teljes kollekció elérhető a H&M-ek polcain Március 1-től. Írd fel a naptáradba, le ne maradj róla.
UPDATE: Időközben le mondta G-Eazy a felkérést.

►►►►

Kövess minket a Facebook oldalunkon is!




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr2413509307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása