2018.01.03

BEMUTATJUK 2018: 5 LEGMENŐBB SZAKÁLLFAZONJÁT!

RekaLukacs | 2018.01.03 10:30 | Szólj hozzá!


Mit is mondhatnánk, a férfiak arcszőrzete az egyik legférfiasabb és természetesen legszembetűnőbb dolog a megjelenésükben. Ezért fontos, hogy nagy hangsúlyt fektessünk rá. Könnyen variálható, hisz csak egy jó borbély vagy szakállvágó kell hozzá. Ami a legjobb, hogy egy kis stílusbéli változtatás az arcszőrzeten, szinte teljesen más hatást és külsőt kölcsönöz a férfiaknak.

Jófiús, rosszfiús, érett, fiatalos, magabiztos, lezser és még sok más személyiségjegyet hordoz egy egy jól megválasztott szakáll fazon. 

Az biztos, hogy 2018 a szakállviselés éve lesz. Rengeteg féle stílusból válogathattok, a divatosabbtól, az ’old schoolabb’-ig.

 Most bemutatjuk nektek 2018 öt legütősebb fazonját.

Erősen borostás:

Minden idők óta, az egyik legsikeresebb és  legnépszerűbb arcszőrzet a borosta. 2018-ban nyugodtan növeszthettek erőteljesebb borostát is, hiszen ez most nagyon menő. Jó benne, hogy nem igényel nagy ’törődést’. Olyan hosszúra hagyod ami a stílusodhoz a leginkább illik, habár sok szavazás azt mutatja, hogy a nők a leginkább a ’ 10 napos’ borostáért vannak oda.

Five O’clock shadow: gyenge borosta

Az 1980-as években vált híressé ez a fazon és még mai napig nagyon népszerű. Rendezettebb, rövidebb mint előző társa de még mindig jól hozza azt a bizonyos “rosszfiús” hatást. Ez a fazon tökéletes számodra, ha olyan helyen dolgozol, ahol nagyon fontos az elegáns külső. Így két legyet ütsz egy csapásra mert a lezser vagány de az összeszedett, elegáns hatást is hozod egy időben. Szerintünk a legjobb hatást egy öltönnyel és inggel kelti.

Teljes szakáll:

A stílus amin nem fog az idő vasfoga. Úgy tűnik ez a fazon sosem megy ki a divatból, bár mi ezt nem is bánjuk. Ha a teljes szakáll viselésének hódolsz, foglalkozz vele. Nagyon fontos, hogy hosszúsága ellenére is ápolt, rendezett hatást keltsen. Keress egy jó borbélyt, ő majd tudja a dolgát.

Hosszú hipszter stílus:

Valószínűleg ez lesz 2018 legmenőbb trendje. Elsőre kicsit bevállalósnak tűnhet, mert „vadabb, kissé Tarzanos külsőt kölcsönöz neked, de ha jól megválogatod a ruhatárad és nem hagyod rendezetlenül akkor nagyon stílusos tud lenni. Az biztos, hogy nagyon férfias és tuti, hogy kitűnsz majd a tömegből. Nem mindenki meri bevállalni de mi imádjuk mert egyedi.

'Van Dycke' típusú szakáll

.Ez a szakáll forma, egy  17.századi festőröl Anthony van Dyck-ről kapta a nevét. Jellegzetessége, hogy csak a kecskeszakáll és a bajusz marad meg, míg az arc többi része borotvált. Különböző változatai is vannak, például a ma, főleg külföldön nagyon népszerű „Jack kapitány” fazon. Nagyon stílusos.

 

Nem árt a változatosság. Eljött az idő, hogy a kezedbe vedd az irányítást a szakállad felett. Újíts be egy fazont az ötből az új évre.

►►►►

Kövess minket a Facebook oldalunkon is!




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr3413540007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása