2017.12.28

STÍLUSTANÁCSADÁS SZILVESZTERRE: avagy mit vegyél fel a szilveszteri partira!

RekaLukacs | 2017.12.28 10:35 | Szólj hozzá!


Szilveszter éjjele egy különleges alkalom ezért meg kell adni a módját. Mindegy, hogy egy elegáns hotel partijára, vagy egy házibuliba mész, az hogy mit viselsz az most kivételesen fontos. Mondj búcsút az előző évnek és köszöntsd az újévet a legjobb formádban.

Mondanunk sem kell, hogy mindenképpen valami elegánst viselj. Természetesen sok esetben meg van szabva, hogy mibe kell megjelenned. Figyelj oda a dresscode-ra mert nincs is annál rosszabb érzés, amikor belépsz egy szmokingot viselő emberekkel teli terembe farmerban. Ez idén biztos, hogy nem fordulhat elő.

Szilveszter éjjelén nincs kifogás, vedd elő a legelegánsabb éned. Persze az nem kérdés, hogy ebbe is belecsempészheted a saját stílusod és egyéniséged.

Fancy parti

Nézzünk egy kis öltöny gyorstalpalót!

Egy fancy szilveszteri parti a legjobb alkalom arra, hogy kiöltözz. Rengeteg stílus közül válogathatsz és különbözőképpen variálhatod elegáns szettedet. Sőt, nagyon ajánljuk, hogy légy merész és játssz a színekkel, anyagokkal és mintákkal. Hoztunk nektek néhány egyedi összeállítást. Inspirálódjatok.

Bár/Étterem: Casual

Ha nem az év legelegánsabb partijába siettek, hanem például egy bárban töltitek majd az estét, akkor találd meg arany középutat a nagyon elegáns és a hétköznapi között. Az öltöny helyett, nyugodtan felvehetsz egy sötét/fekete farmer vagy vászon nadrág, ing, zakó válogatást. Mindig figyelj oda a megfelelő cipőválasztásra. Legyen elegáns és tiszta a cipőd. Tornacipő és öltöny kombó most nem nyerő.

Házibuli: Smart-Casual

Persze, sokan közületek inkább szűk, baráti körben tölti a szilveszter. Ha átmentek az egyik barátodhoz házibuliba, akkor természetesen nem muszáj teljes öltönyben feszengened egész este. Bár ha te pontosan öltönyben szeretnél lenni, nyugodt szívvel megteheted. Szilveszterkor nincs “túl elegáns öltözet”. Viszont ebben az esetben, lehetsz akár farmerban egy menő zakóval és inggel. Vagy egyszerűen dobd fel az inged egy csokornyakkendővel.

Bulizzatok egy jót!

►►►►

Kövess minket a Facebook oldalunkon is!




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr7013513711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása