2017.12.27

Vásárolj bitcoinnal!

Kahn Katalin | 2017.12.27 10:44 | Szólj hozzá!


Napjainkban a kriptovaluták egyre nagyobb teret hódítanak az internet világában, főként az e-kereskedelem terén, sőt a hagyományos kereskedők között is már egyre több olyan hely van, ahol a bitcoinok elismert fizető eszköznek számítanak. Mi most olyan oldalakat fogunk Nektek bemutatni, ahol a bitcoinjaitokat ruhákra, vagy kiegészítőkre költhetitek el.

bitcoin_1.jpg

2014-ben a Showroomprive.com volt a legnagyobb európai vállalat, amely a Paymium nevű, szintén európai kriptovaluta vállalaton keresztül fogadta és fogadja el azóta is el a bitcoinokkal való fizetést. Az oldalukon különböző ruházati termékeket, divat-kiegészítőket, kozmetikumokat és lakberendezési tárgyakat találhattok, és rengeteg márka közül válogathattok! Az árak Euróban jelennek meg, de kriptopénzzel is fizethettek!

bitcoin5.jpg

img_3339.JPG

img_3341.JPG

img_3343.JPG

A másik oldal a Reeds.com, amely egy amerikai ékszerlánc oldala, és egyben az egyik legjelentősebb bitcoin elfogadó hely. 64 üzletük van az USA keleti területein, és online is elérhetők. Kínálatukban különböző férfi órák és ékszerek is megtalálhatók!

bitcoin1.jpg

bitcoin2.jpg

bitcoin3.jpg

bitcoin4.jpg

A kriptovaluták szerelmeseinek egyik nagy álma, hogy a bitcoinnal való fizetés az utazások során is lehetségessé váljon. Ez azért is lenne olyan kedvező, mert nem kellene a pénzváltók díjait kifizetni, sőt nagy mennyiségű készpénzzel sem kellene mászkálni. Szerencsére idén májusban, Glasgow-ban elindult egy bitcoint, mint fizetési eszközt érintő mozgalom, illetve Skóciában már bitcoin ATM-ek is találhatók. 

►►►►

Kövess minket a Facebook oldalunkon is!




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr2513514511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása