2017.12.23

HOGYAN LÉGY STÍLUSOS A PIZSAMÁDBAN A TÉLI HÓNAPOK ALATT?

RekaLukacs | 2017.12.23 10:06 | Szólj hozzá!


A téli hónapok alatt mindent megteszünk, hogy megvédjük magunkat a hidegtől és ez nem csak akkor van így, ha kimerészkedünk az otthonunkból. A hűvös hálószobai éjszakákra is fel kell készülnünk - ha csak épp nincs egy hatalmas, parázsló kandalló a nappalid közepén, ami meleggel árasztja el az egész lakást.

david-gandy-mens-loungewear-style-fashion-pyjamas.jpeg

Sokunkkal megesik, hogy fázunk a téli estéken. Ilyenkor érdemes egy puha, meleg és nem mellékesen divatos pizsamába bújnunk még akkor is, ha sokan közületek jobban szeretnek a párnák között, ruha nélkül álmodni. Szerencsénkre a divatcégek ezzel teljesen tisztában vannak, és minden évben előrukkolnak számos egyedi és meleg darabbal. Természetesen ebben az esetben is nagyon sok stílus közül válogathattok, hogy mindenki megtalálja azt, amiben igazán kényelmesen érzi magát és még talán egy kicsit ünnepi hangulatba is hozza a havas téli estéken.

Ha azok közé a férfiak közé tartozol, akik a pizsama viselés gondolatától is irtóznak, akkor egy meleg stílusos köntös, szerencsés választás lehet számodra.

Nézzünk egy pár szuper darabot, ami nem hiányozhat a gardróbodból:

Tommy Hilfiger idén is elkápráztat minket letisztult, férfias pizsama szettjeivel. Szeretjük a márkában, hogy a pénztárcádnak is kedvezhetsz a választáskor, hiszen termékeit több árkategóriában kínálja. A bolt webshopján minden darabot megtaláltok. Az oldalon az árak Euroban vannak feltüntetve. 

um0um00351_456_main.jpeg

 

Ha már magával ragadott az ünnepi hangulat a Tezenis karácsonyi pizsamái tökéletes választás lehet számodra. A mézeskalács mintától a szuperhősig, náluk mindent megtalálsz és méghozzá igazán jó áron. Minden darad 7490Ft-ért a tiéd lehet.

  

►►►►

Kövess minket a Facebook oldalunkon is!




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr4013503493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása