2017.12.21

A 7 LEGMENŐBB ’TECH-AJÁNDÉK’ AMI NEM HIÁNYOZHAT A KARÁCSONYI LISTÁDRÓL

RekaLukacs | 2017.12.21 11:36 | Szólj hozzá!


 Nem számít mennyire ’kocka’ a személy, akit meglepnél, ezek a termékek biztosan szórakoztatni fogják. Ezzel a listával kicsit megkönnyítjük a karácsonyi ajándékvásárlást, bár könnyen lehet, hogy úgy döntesz, hogy egyet kettőt inkább megtartasz magadnak. Azt hiszem nem lesz nagy meglepetés, hogy az Apple termékei elég sok helyet elfoglalnak a listán. Habár számunkra a pálmát a 'Snapchat napszemüveg' viszi.

#1 Apple watch legújabb 3. Szériája

Megérkezett az Apple Watch legújabb és egyben legjobb szériája. Természetesen új funkciókkal, színekkel és különböző szerintünk még designosabb szíjakkal kapható a boltokban. Egy Apple rajongónak alap darab.

#2 Xbox one X

Az X boksz legújabb verziója a ’one X’ a világ legerősebb konzoljaként, már a boltok polcán vár a gamerekre.  Az új verzió, eddig elképzelhetetlen minőségben képes megjeleníteni a konzol leghíresebb és legjobb játékait.

#3 AirPower töltőlap

Az elegáns és szupervékony új AirPower az első olyan vezeték nélküli töltőpad, amin a töltés nem csak egyetlen fix ponton működik. Kompatibilis eszközeid közül mint a legújabb (iPhone, Apple Watch és AirPod modellek) akár hármat is tölthetsz egyszerre, csak rakd le őket bárhol a töltőpadra.

#4 Apple AirPod

Apple fanok figyelem. A márka piacra dobta, vezeték nélküli fülhallgatóját az AirPodsot. A terméket négy órás akkumulátor üzemidővel, forradalmian egyszerű használattal és persze intelligens designal spékelték meg. Láthatatlan, laza és lenyűgöző.

#5 Polaroid mobil nyomtató

A ’The Polaroid Zip’, egy hordozható azonnali nyomtató, melynek segítségével, színes fotókat nyomtathatsz  egyenesen az iPhone vagy iPad készülékedről. Szerintünk hihetetlen szuper ötlet. Ne maradj le a fontos pillanatok megörökítéséről. Csak egy kattintás.

#6 Snapchat napszemüveg

Hihetetlen de igaz! Készíts snapchat fotókat egyenesen a napszemüvegeddel és töltsd fel az okos telefonod segítségével. Ez ám egy 007-es találmány nem igaz?

#7Moov Now fitness tracker

Itt a legújabb fitnesz kütyü a sport szerelmeseinek. Ezzel az eszközzel egy egészen új szintre emelték a fitnesz és aktivitásmérést. A teljesítményedről jelentést készít,  nyomon követheted a fejlődésed, ráadásul sportolás közben jobb teljesítményre motivál, tanácsokkal lát el és még a testi épségedre is vigyáz, így segítve azt, hogy a legtöbbet hozhasd ki magadból.

►►►►

Kövess minket a Facebook oldalunkon is!




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr7813506731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása