2017.12.19

Karácsonyi tippek Star Wars rajongóknak

Kahn Katalin | 2017.12.19 10:00 | Szólj hozzá!


Miért is olyan fantasztikus ajándék egy Star Wars-os ruha/kiegészítő/tárgy?

Ahogyan Ti rajongók is biztosan tudjátok, a Star Wars film első részét 1977. május 25-én mutatták be, ami hatalmas sikert aratott. Annyira nagy sikert, hogy anno Disney is szeretett volna ennek részese lenni, így megvásárolta a Lucasfilm Ltd-t George Lucastól. Ezt azért is fontos megemlítenünk cikkünk apropójából, ugyanis Disney ezzel garantálta, hogy a Star Wars-nak ne csak egy korcsoportja legyen, hanem a fiatalabbtól az idősebb korosztályig, egyaránt mindenki részese lehessen a kalandnak. Ezért úgy gondoltuk, hogy ha még nem találtátok meg a megfelelő ajándékot, legyen szó tesóról, barátról, szülőről, vagy nagyszülőről, mivel a Star Wars-os termékek nem korhoz kötöttek, így valószínűleg mindenki örülni fog egynek az alábbiakból.

A kisebb korosztálynál általában a fiúk a legnagyobb Star Wars rajongók, szóval egy Lego játékkal sosem lőhetünk mellé:

img_3220.jpg

A nők általában a ruhákat részesítik előnyben, így ezt a kétféle melegítő nadrágot ajánljuk, ha egy hölgyet szeretnétek megajándékozni:

img_3218.jpgimg_3219.jpg

Ha egy középkorú férfi rajongót szeretnénk meglepni valamilyen egyedi ajándékkal, akkor bőségesen választhatunk az öltettárból:

img_3216.jpg

Darth Vader irattartó

img_3214.jpg

Darth Vader nyakkendő, hogy az irodában is stílusos legyen a rajongó

img_3217.jpg

És egy Darth Vader zakó, hogy teljes legyen a szett

Végül, de nem utolsó sorban az idősebb korosztálynak pedig egy nagyon eredeti Star Wars-os mandzsettagombot ajánlunk:

img_3222.jpg

 

►►►►

Kövess minket a Facebook oldalunkon is!




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr5713473343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása