2017.12.18

Mercedes Benz Boutique nyitás, Pop Up Store Budapesten!

Bárány Bettina | 2017.12.18 10:37 | Szólj hozzá!


A Hunyadi János út 6. szám alatt megnyílt a Pappas Auto első Mercedes Benz Boutique-ja!

Az új üzlet a Mercedes Benz albertfalvai telephelyén került kialakításra, és a termékeket Shop-in-Shop koncepcióban az osztrák Boutique és a salzburgi üzlet kialakításából inspirálódva. A grandiózus üzlet design-ja méltán tükrözi a Pappas Auto és a Mercedes Benz értékeit, és kellően hívogató az arra járók számára.

mercedes-benz-boutique-2017-01

Mielőtt azt gondolnátok, hogy csak és kizárólag autókról van szó - ami persze fontos és központi eleme a boltnak -, szeretnénk felhívni a figyelmeteket, hogy a termékek között megtalálhatók elegáns írószerek, szabadidős áruk, exkluzív karórák és kényelmes ruhák is, amik közül válogatva valószínűleg karácsonyra is találhattok egy-két izgalmas ajándékot. Ráadásul a karácsonyi időszakban a termékek a MOM Park Pop Up Store-jában is elérhetőek, ami azért kicsit közelebb helyezkedik el a városhoz.

Képtalálat a következőre: „mercedes benz pop up store budapest termékek”

A helyszínen lehetőségetek van szervizidőpont egyeztetésére, tanácsadás igénylésérére a márka szakértőitől, valamint a kiválasztott termékek akár azonnal, de legkésőbb 1-3 napos átvétellel elérhetőek. Aki pedig rendelni szeretne, az kiszállítást is kérhet, a Pappas Auto weboldalán (https://www.pappas.hu/szerviz/kiegeszitok) elérhető a terméklista, amiből kényelmesen, otthonról is tudtok rendelni.

Képtalálat a következőre: „mercedes benz pop up store budapest”




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr6913508287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása