2017.12.17

Karácsonyi ajándékok a H&M-nél



Nem tudjátok, mit adjatok ajándékba női rokonaitoknak/párotoknak? Segítünk! Összegyűjtöttük az általunk vélt legjobb ajándékokat a H&M honlapjáról. Így már garantáltan nem fogtok mellélőni.

A fülbevaló szinte mindig jó választás, az árakat illetően pedig különböző kategóriák vannak, tehát még csak a pénz sem lehet kifogás.

fulbe.jpgfulbevalo.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

9.490 Ft                                                                                  2.990 Ft

Sok nő otthonában az illatgyertya kötelező elem, az itt láthatóknak pedig remek az illata. Ha álmodoztatok már arról, hogy egy kis faházban ültök a kandalló előtt, ezek a gyertyák szintén kitűnő választások. Meghittségük gondolatban oda fog repíteni titeket. 

gyertya2.jpggyertya.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1.990 Ft                                                                                 3.990 Ft

A fázós hölgyek imádni fogják ezeket a szép köntösöket a hideg hónapokban. A többi ajánlatunkhoz képest ezek már egy kissé magasabb árkategória, de ahogy a mondás is tartja, a minőséget meg kell fizetni. 

kontos.jpgk.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

29.990 Ft                                                                                19.990 Ft

És, ha esetleg párotoknak valami pikánsabbat szeretnétek, lessétek meg a fehérneműket is. Rengeteg szín, rengeteg fazon, itt aztán mindenki megtalálhatja a tökéletes darabot. Kétségtelen, hogy ezek Nektek is ajándékok lennének:

melltarto.jpgbugyi.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3.990 Ft                                                                                   2.990 Ft

Ha még több inspirációra vágytok csekkoljátok a honlapot: http://www2.hm.com/hu_hu/ladies/the-christmas-shop/se179-gifts-from-4-99.html?product-type=SEUL_Christmasgifts_from_4.99&sort=stock&offset=0&page-size=60

 




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr713439077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Miadesign 2018.01.05. 11:27:52

Azért, ha lehet én mutatnék jobbakat, talán még árban is és minőségben is: bonatti-fehernemu.hu/karacsonyi-kollekcio/
süti beállítások módosítása