2017.12.17

Karácsonyi 2017! ajándék ötletek - arany vasárnap

Kahn Katalin | 2017.12.17 10:00 | Szólj hozzá!


Elérkezett az arany vasárnap, így ennek alkalmából exkluzív ajándékötletekkel készültünk nektek! Ezeket az ajándékokat azoknak ajánljuk, aki egy kicsit drágább és különlegesebb meglepetéssel szeretnének mosolyt varázsolni valakinek az arcára.

 

Minden férfi oda meg vissza van az órákért, nincs olyan szett, amihez ne állna jól, ugyanis mint tudjuk egy jó óra stílusos és öltöztet. Az Omega Seamaster Planet Ocean egy letisztult, de mégis elegáns darab, amit csak ajánlani tudunk karácsonyi ajándéknak. 

omega_ora.jpg

A hideg, téli időszakban minden férfinak szüksége van egy kényelmes és puha köntösre, főleg, ha wellnessezés után jön ki a meleg vízből, a fagyos levegőre. A Versace egy letisztult eleganciával rendelkező köntöst kínál, amit 410€-ért tudtok megvásárolni karácsonyra.

img_3186.jpg

Hallottatok már az Erno Laszlo kozmetikai termékekről? Állítólag még Brad Pitt is erre az arckrémre esküszik, ami nem csoda, hiszen a téli, hideg levegő miatt extra hidratáltságra van szüksége a férfiak arcbőrének is.Természetesen a férfi termékkínálatban megtalálhatók az arctisztítók, bőrállapot szabályzók, szemkörnyék ápolók és testápolók is. 

ferfiarckrem.jpg

Ha már exkluzív ajándékok, akkor a Louis Vuitton sem maradhat le a listáról. Két kis apróság, aminek egy férfi örülhet: egy ceruza duó és egy telefon tok. Arról sem szabad megfeledkezni, hogy a telefon is mindig jól mutasson, ha az ember kezében van. 

img_3188.jpgimg_3189.jpg

Mivel a köntös már felkerült a listánkra, így egy kényelmes és stílusos pizsamát sem hagyhatunk le róla. Az Enrico Coveri Federico olasz pizsamái garantált kényelmet biztosítanak egész éjszakára.

445492011_enrico-coveri-federico-olasz-ferfi-pizsama.jpg

Mi az amit egy férfi nem nélkülözhet? Az egy különleges mandzsettagomb. Karácsonyi ajándéknak egy Hugo Boss-t ajánlanánk, amely egy elegáns ingen rendkívül jól fog mutatni. 

img_3192.jpg

img_3193.jpg

+1 extra tipp, ami nem szokványos tőlünk: Utazni télen is fantasztikus élmény, a havas táj látványa gyönyörű, főleg ha egy szép szálloda meleg jakuzzijában élvezitek azt. Ajándékozzatok a sok szép kiegészítő mellé egy exkluzív téli pihenést is, hogy teljes legyen a karácsony mindkettőtök számára!

spatrend_pr_jakuzzi_fenyhiany.jpg


Első és Második részünket itt olvashatjátok el.
http://hestyle.blog.hu/2017/12/13/karacsonyi_2017_ajandek_tippek
http://hestyle.blog.hu/2017/12/13/karacsonyi_2017_ajandek_otletek_2_ezust_vasarnap 




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr4713467135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása